Οι συμμετοχές του Rally Ισπανίας 2019



Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rally Ισπανίας οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 64.
Για τις συμμετοχές του WRC, οι Citroen και M-Sport θα αγωνιστούν με δύο οδηγούς, οι οποίοι είναι οι Sebastien Ogier και Esapekka Lappi για τη γαλλική ομάδα και οι Teemu Suninen και Elfyn Evans για την αγγλική ομάδα. Η Hyundai αποφάσισε πως ο Thierry Neuville θα έχει ως teammates του σε αυτόν τον αγώνα τους Dani Sordo και Sebastien Loeb, ο οποίος αγωνίστηκε πριν πέντε αγώνες με την κορεάτικη ομάδα. Τέλος, ο Takamoto Katsuta θα πάρει μέρος με το τέταρτο Yaris WRC και θα πλαισιώσει τους Ott Tanak, Kris Meeke και Jari-Matti Latvala.
Οι συμμετοχές στην κατηγορία WRC2 Pro είναι τέσσερις. Με Skoda Fabia R5 θα αγωνιστούν οι Kalle Rovanpera και Jan Kopecky, με τον πρώτο να συνεχίζει τους αγώνες παρά την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία αυτή. Ο Mads Ostberg θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του Citroen C3 R5 εκεί, ενώ ο Gus Greensmith θα οδηγήσει το Ford Fiesta R5.
Όσον αφορά τις συμμετοχές του WRC2, οι Pierre-Louis Loubet, Benito Guerra και Nikolay Gryazin θα αγωνιστούν με το Skoda Fabia R5, ενώ οι Kajetan Kajetanowisz και Ole Christian Veiby με το Volkswagen Polo GTI R5. Επιπλέον, ο Alberto Heller θα οδηγήσει το Ford Fiesta R5 MKII, ενώ ο Eric Camilli το Citroen C3 R5. Τέλος, με Hyundai i20 R5 NG θα πάρουν μέρος οι Rhys Gates και Simone Tempestini.

Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές:





Post a Comment

Previous Post Next Post