Rally Μεγάλης Βρετανίας - 1η Μέρα: O Meeke την υπερειδική



Η πρώτη ημέρα του Rally Μεγάλης Βρετανίας περιελάμβανε μία υπερειδική, στην οποία o Kris Meeke κυριάρχησε και τους Thierry Neuville και Petter Solberg να συμπληρώνουν την τριάδα.
O Kris Meeke βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και έχει αφήσει πίσω του τον Thierry Neuville για 2,1 δευτερόλεπτα.
Την τριάδα συμπληρώνει ο Petter Solberg από το WRC2, ο οποίος ήταν ταχύτερος από τους περισσότερους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας.
Ο Sebastien Ogier είναι τέταρτος με τον Andreas Mikkelsen να απέχει μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου.
Πίσω του βρίσκεται ο Esapekka Lappi για έξι δέκατα του δευτερολέπτου.
Στην έβδομη θέση είναι ο Jari-Matti Latvala, ο οποίος έχασε αρκετό χρόνο στο 2ο split, αφού είχε μια μικροέξοδο στο γρασίδι, η οποία οφειλόταν στην κακή ορατότητα. Μάλιστα, ήταν θυμωμένος με τον εαυτό του, καθώς ξέχασε να ενεργοποιήσει τους υαλοκαθαριστήρες μετά το waterspash και γι'αυτό είχε την έξοδο αυτή.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Kalle Rovanpera από το WRC2 Pro, Craig Breen, ο οποίος είχε ζημιά στο πίσω αριστερό μέρος του προφυλαχτήρα του αυτοκινήτου του, και Pontus Tidemand.
Στην ενδέκατη θέση είναι ο Ott Tanak, ο οποίος ήταν ταχύτερος στο πρώτο split της SS1, αλλά έχασε αρκετό χρόνο, αφού σταμάτησε να λειτουργεί για λίγο ο κινητήρας του Yaris WRC.
Οι Teemu Suninen και Elfyn Evans βρίσκονται στην 13η και 15η θέση αντίστοιχα.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους της SS1:



Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS1:

Post a Comment

Previous Post Next Post