Rally Μεγάλης Βρετανίας - 2η Μέρα - 1o Loop: Παραμένει στην κορυφή ο Meeke



Μετά το τέλος του πρώτου σκέλους της δεύτερης ημέρας, ο Kris Meeke κρατάει ακόμα την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, με τέσσερις οδηγούς να δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση.
Η πέμπτη ειδική του αγώνα ακυρώθηκε από τους διοργανωτές πριν προλάβουν να εκκινήσουν οι Craig Breen και Pontus Tidemand, οπότε ενδέχεται να πάρουν ενδεικτικούς χρόνους. 
Ο Kris Meeke κρατάει την πρωτοπορία του αγώνα παρά το σπινιάρισμα που είχε στην SS4, το οποίο τού κόστισε μερικά δευτερόλεπτα.
Ο Thierry Neuville σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση, ενώ πλαγιολίσθησε με το αυτοκίνητό του σε μια στροφή στην SS3.
Ο Jari -Matti Latvala ανέβηκε στην τρίτη θέση χάριν στο χρόνο που σημείωσε στην SS5 και αντιστάθμισε έτσι την απώλεια χρόνου που είχε στην SS2. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητό του είχε υπερστροφή στην πρώτη ειδική της ημέρας, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κάνει αναστροφή.
Πίσω του βρίσκεται ο Ott Tanak για τρία δέκατα του δευτερολέπτου.
Στην πέμπτη θέση είναι ο Sebastien Ogier, του οποίου το παρμπρίζ ήταν ραγισμένο μετά το τέλος της SS2. Επίσης, στην SS5 είχε σπινιάρισμα, με αποτέλεσμα το μισό μέρος του αυτοκινήτου του να κρεμόταν σε χαντάκι.
Ο Craig Breen είναι έκτος, ο οποίος στην SS4 έχασε τις γραμμές του, γιατί γλιστρούσε το αυτοκίνητο και βγήκε για λίγο στο γρασίδι.
Ο Esappeka Lappi είναι έβδομος και έχει αφήσει πίσω του τον Andreas Mikkelsen για 6,2 δευτερόλεπτα.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Teemu Suninen, ο οποίος είχε ένα ατύχημα στην SS4 και έπρεπε να κάνει αναστροφή, και Elfyn Evans.
Ο Ουαλός οδηγός της M-Sport έχασε περίπου 30 δευτερόλεπτα στην SS3, γιατί χτύπησε με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του μια πέτρα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάθει ζημιά ο πίσω προφυλαχτήρας.
Εκτός δεκάδας βρίσκεται ο Pontus Tidemand.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:








Δείτε την γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS5:


Post a Comment

Previous Post Next Post