Rally Μεγάλης Βρετανίας - 2η Μέρα - 2o Loop: Μάχες για γερά νεύρα, εκτός δρόμου οι Latvala και Lappi




Μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας, η Toyota κάνει το 1-3 με τον Ott Tanak στην κορυφή, ενώ οι Sebastien Ogier και Kris Meeke συμπληρώνουν την τριάδα.
Η έβδομη ειδική ακυρώθηκε μετά το ατύχημα του Latvala, οπότε θα δοθούν ενδεικτικοί χρόνοι στους Evans, Breen και Tidemand. Το άρθρο θα ανανεωθεί σύντομα μόλις δοθούν οι χρόνοι για την SS7. 
O Ott Tanak ανέβηκε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στις SS9 και SS10, ενώ τα φώτα του Yaris WRC έσβησαν ξαφνικά κατά τη διάρκεια της προτελευταίας ειδικής.
Ο Sebastien Ogier βρίσκεται για 3,4 δευτερόλεπτα πίσω του και έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στις SS6 και SS7.
Ο Kris Meeke συμπληρώνει την τριάδα και απέχει από τον Ogier μόλις δύο δέκατα του δευτερολέπτου. 
Ο Thierry Neuville είναι τέταρτος και κατάφερε να διαχειριστεί το κλατάρισμα που έπαθε στο πίσω ελαστικό στην 6η ειδική.
Στην πέμπτη θέση είναι ο Andreas Mikkelsen, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του τον teammate του, Craig Breen, ο οποίος δεν είχε καλή ορατότητα στην SS9 λόγω ομίχλης.
Ο Teemu Suninen βρίσκεται στην έβδομη θέση μόλις 3,9 δευτερόλεπτα πίσω από τον Breen.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Elfyn Evans, Pontus Tidemand και Jan Kopecky από το WRC2 Pro. O Esapekka Lappi αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στην SS6, διότι βγήκε εκτός δρόμου και το αυτοκίνητό του κόλλησε σε χαντάκι.



Ο Jari-Matti Latvala χτύπησε ένα ανάχωμα με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να ρολάρει και να μην είναι σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα του. Μάλιστα, η Toyota επιβεβαίωσε πως ο Φινλανδός οδηγός δεν θα εκκινήσει αύριο με τους κανονισμούς του Rally2 λόγω εκτεταμένης ζημιάς στα rollcage. 



Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:






Δείτε την προσωρινή γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS10:

Post a Comment

Previous Post Next Post