Εξηγεί τους λόγους αποχώρησής του από την Citroen o Ogier



O Sebastien Ogier αποκάλυψε τους λόγους, για τους οποίους αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με την Citroen για την επόμενη σεζόν, ενώ δεν έχει μετανιώσει καθόλου που ήταν οδηγός της τη σεζόν 2019.
Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα στο τέλος του 2018, γνωρίζοντας τις προκλήσεις που τον περίμεναν εκεί, ενώ δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο του φέτος λόγω προβλημάτων κι απόδοσης του αυτοκινήτου.
Ωστόσο, το C3 WRC αντιμετώπιζε πολλά θέματα αξιοπιστίας στους αγώνες και είναι γεγονός πως είχε μείνει πίσω σε εξέλιξη σε σχέση με τα αυτοκίνητα των υπόλοιπων ομάδων, αφού ο Ogier συνεχώς πίεζε για αναβαθμίσεις στο αυτοκίνητο.
"Ίσως η επικοινωνία δεν ήταν πάντα το δυνατό σημείο της Citroen", δήλωσε ο Ogier.
"Όταν λένε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι οδηγοί αυτή τη στιγμή, νιώθω πως δεν σέβονται τους συναθλητές μου στο sport.
"Ένας από τους κύριους λόγους που οδήγησε σε αυτή την απόφαση ήταν ο ρυθμός της εξέλιξης στο αυτοκίνητο και η ταχύτητα, το αυτοκίνητο έκανε προόδους, οι οποίες δεν ήταν αρκετές.
"Ήδη φέτος, θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε πως πως δεν θα υπήρχε αρκετή εξέλιξη και ήμασταν πιο κάτω σε απόδοση απέναντι στους αντιπάλους μας και δεν είμαι μόνο εγώ που το λέω αυτό -πιστεύω πως ο καθένας που οδήγησε αυτό το αυτοκίνητο έχει την ίδια άποψη.
"Ήμουν συνειδητοποιημένος όταν ήρθα στην ομάδα σχετικά με τη δυσκολία αυτής της πρόκλησης και ποτέ δεν τη φοβήθηκα.
"Αυτός είναι ο λόγος, ακόμα και τώρα, που δεν έχω μετανιώσει απολύτως τίποτα που δοκίμασα αυτή την πρόκληση παρόλο που απέτυχε".

Post a Comment

Previous Post Next Post