Εμπλοκή της Hyundai και στο WRC2 από το 2021



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, αποκαλύπτει πως εργάζονται σκληρά για να βελτιώσουν το i20 R5, αλλά και την πρόθεση της κορεάτικης ομάδας να αγωνιστεί και στο WRC2.
Συγκεκριμένα, αναμένεται η Hyundai να αγωνιστεί στο WRC2 ως κατασκευάστρια με δύο αυτοκίνητα από το 2021, ενώ από την επόμενη χρονιά θα ομολογκαριστεί με νέα εξαρτήματα το i20 R5.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Craig Breen έχει δοκιμάσει το αυτοκίνητο R5 της Hyundai, με σκοπό να δώσει πολύτιμο feedback στους μηχανικούς για τη βελτίωση του αυτοκινήτου. Δοκιμές με το i20 R5, επίσης, έκανε κι ο Andreas Mikkelsen μέσα στον Οκτώβριο με ελαστικά της Pirelli.
"Θα ήθελα πραγματικά πολύ να το κάνω", δήλωσε ο Adamo.
"Θα εξετάσω τον προϋπολογισμό, θέλω να το κάνω με το σωστό τρόπο.
"Σίγουρα, θα χρειαστώ μια μικρή υποστήριξη από τους πελάτες μας, επειδή δεν έχω τον τελικό προϋπολογισμό, αλλά θέλω να το κάνω σωστά.
"Θα πρέπει να είναι η ναυαρχίδα των αυτοκινήτων R5.
"Από τον Ιούλιο, έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε με σοβαρό τρόπο την εξέλιξη, όχι ότι πριν δεν το κάναμε σοβαρά, αλλά τώρα διοχετεύουμε περισσότερη ενέργεια, επειδή έχουμε πολλούς ανθρώπους που δουλεύουν στην Customer Racing.
"Όταν ξεκίνησα, ήμασταν τρεις άνθρωποι, τώρα είμαστε 70.
"Δουλεύουμε πάνω στα αμορτισέρ, στην ανάρτηση και στον κινητήρα και ο στόχος είναι να ομολογκάρουμε τα καινούρια εξαρτήματα στη 1 Ιανουαρίου για να διατηρήσουμε το τωρινό αυτοκίνητο και να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό σε σχέση πόσο είναι τώρα.
"Πρέπει να δείξουμε στους πελάτες μας ότι δεν τα έχουμε παρατήσει.
"Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να είναι σωστό το νέο αυτοκίνητο R5 -το κάνουμε αυτό για να διατηρήσουμε τους πελάτες μας, αλλιώς οι ανταγωνιστές μας θα τους προσεγγίσουν".

Post a Comment

Previous Post Next Post