Πιθανός αντικαταστάτης του Tanak στην Toyota ο Evans για το 2020Ο Elfyn Evans είναι ένας δυνατός υποψήφιος για την κενή θέση που άφησε ο Ott Tanak στην Toyota για την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του autosport.com, Ο Ουαλός οδηγός επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα τις εγκαταστάσεις της Toyota στη Φινλανδία και πέρασε μια ολόκληρη ημέρα εκεί μιλώντας με τα ανώτερα στελέχη της ιαπωνικής ομάδας.
Όσον αφορά τις φήμες περί μεταγραφής του Sebastien Ogier από την Citroen στην Toyota, είναι δύσκολη η επίτευξη συμφωνίας, καθώς ο Γάλλος οδηγός έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Citroen και τού μένει ακόμα ένας χρόνος.
Επίσης, η Hyundai διέψευσε τις φήμες περί επίσκεψης του Thierry Neuville στην Jyvaskyla με τους ανθρώπους της Toyota.
Αν, ωστόσο, ο Evans όντως βρεθεί πίσω από το τιμόνι του Yaris WRC την επόμενη χρονιά, η M-Sport θα πρέπει να αναζητήσει άλλο οδηγό για το 2020, αφού θα έχει μόνο τον Teemu Suninen υπό συμβόλαιο.
Να υπενθυμίσουμε πως ο αγωνιστικός διευθυντής της M-Sport, Richard Millener, είχε δηλώσει νωρίτερα μέσα στο 2019 πως θέλει να κρατήσει τους Evans και Suninen για την επόμενη σεζόν.

Post a Comment

Previous Post Next Post