Πιθανή η διεξαγωγή του Rally Αυστραλίας με μειωμένο αριθμό ειδικών



Οι διοργανωτές του Rally Αυστραλίας είναι πιθανόν να μειώσουν τα αγωνιστικά χιλιόμετρα του αγώνα, με σκοπό να πραγματοποιηθεί κανονικά ο τελευταίος γύρος της φετινός σεζόν.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν περίπου 60 πύρινα μέτωπα στα δάση της νότιας Νέας Ουαλίας, τα οποία βρίσκονται κοντά στις ειδικές της Παρασκευής.
Ωστόσο, οι φωτιές σε συνδυασμό με την επιδείνωση του καιρού που αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη δυσχεραίνει περισσότερο το έργο των διοργανωτών, καθώς είναι δύσκολο γι'αυτούς να προετοιμάσουν τους δρόμους για τις αναγνωρίσεις της Τρίτης.
Από τις φωτιές που μαίνονται στο νότιο μέρος της Νέας Ουαλίας, έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, ενώ έχουν παραδοθεί στις φλόγες πολλές κατοικίες.
"Οι σκέψεις των διοργανωτών του Rally Αυστραλίας είναι μαζί με την κοινότητα της νότιας Νέας Ουαλίας, ειδικά με τους ανθρώπους που έχασαν τους αγαπημένους τους, τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους ως αποτέλεσμα των πυρκαγιών στη νότια Νέα Ουαλία", δήλωσε ένας εκ των εκπροσώπων τύπου του Rally Αυστραλίας.
"Οι διοργανωτές του Kennards Hire Rally Australia ακόμα ελπίζουν να διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του WRC αυτή την εβδομάδα.
"Οι διοργανωτές συμβουλεύονται τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, τις αρχές και την τοπική κοινότητα σχετικά με τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή, αλλά ελπίζουν να πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας της σεζόν με αρκετά μειωμένο αριθμό ειδικών".

Post a Comment

Previous Post Next Post