Πιθανή ακύρωση του Rally Αυστραλίας λόγω πυρκαγιών



Οι διοργανωτές του Rally Αυστραλίας είναι ανήσυχοι, καθώς οι φωτιές σε δάση που βρίσκονται κοντά στις ειδικές του αγώνα απειλούν τη διεξαγωγή του και πιθανόν να ακυρωθεί ο τελευταίος αγώνας της σεζόν.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Autosport.com, οι εστίες της φωτιάς βρίσκονται κοντά στις ειδικές, από τις οποίες θα πραγματοποιήσουν περάσματα οι οδηγοί, ενώ η κατασκευή του Service Park συνεχίζεται κανονικά στο Coffs Harbour.
Ωστόσο, οι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στο νότιο μέρος της Νέας Ουαλίας, από τους οποίους θα κάνουν αναγνωρίσεις οι οδηγοί αυτή την Τρίτη.
Είναι αξιοσημείωτο να αναφερθεί πως ο αγώνας της Αυστραλίας φιλοξενεί εκτός από το WRC και το εθνικό πρωτάθλημα, το οποίο τελικά ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας.
"Προς το παρόν υπάρχουν πολλές σημαντικές εστίες φωτιάς σε θάμνους σε διάφορα μέρη της βόρειας Νέας Ουαλίας", δήλωσε ο Wayne Kenny, ο οποίος δουλεύει για τον αγώνα της Αυστραλίας.
"Επί του παρόντος, δεν υπήρξε σημαντική επίδραση στους δρόμους που θα χρησιμοποιηθούν για το Rally Αυστραλίας.
"Οι διοργανωτές είναι σε στενή και συχνή επικοινωνία με τις αρχές, οι οποίοι είναι ενημερωμένοι για τον επερχόμενο αγώνα και βοηθούν με κάθε δυνατό τρόπο.
"Όλες οι δασικές περιοχές που χρησιμοποιούνται για τον αγώνα είναι προς το παρόν κλειστές για το κοινό για προληπτικούς λόγους, αυτό περιλαμβάνει καμία πρόσβαση σε οποιαδήποτε σχετική δραστηριότητα με τον αγώνα".

Post a Comment

Previous Post Next Post