Tanak - Δεν έχω αμφιβολία πως βρίσκομαι στη σωστή ομάδα για το 2020



Ο Ott Tanak είναι αποφασισμένος να προσθέσει άλλον ένα τίτλο στην καριέρα του, ενώ δε μετανιώνει για την επιλογή που έκανε να αφήσει την Toyota και να έρθει στην Hyundai για το 2020.
Ο Εσθονός οδηγός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του με την Toyota και νίκησε σε έξι αγώνες φέτος με το Yaris WRC, ενώ πριν λίγες μέρες έκανε τις πρώτες του δοκιμές με το Hyundai i20 Coupe WRC στο Μόντε Κάρλο μένοντας ενθουσιασμένος με το κίνητρο των ανθρώπων της κορεάτικης ομάδας.
"Δεν είναι ποτέ εύκολο να αφήσεις μια ομάδα, ειδικά ένα αυτοκίνητο σαν αυτό, οπότε ήταν υπέροχα αυτά τα δύο χρόνια", δήλωσε ο Tanak.
"Είναι πάντα ευκολότερο να μείνεις εκεί πού είσαι, αλλά ακόμα έχω πολύ κίνητρο για να συνεχίζω να πιέζω και, όπως είπα, δεν μπορώ να μείνω στον ένα τίτλο, θα ήθελα να έχω περισσότερους.
"Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ήμουν σε επαφή με τον Andrea Adamo και μοιάζει να είναι τύπος που του αρέσει να πιέζει σαν εμένα.
"Πραγματικά ελπίζω να ταιριάξουμε και μπορώ να δω ότι η ομάδα έχει πολύ κίνητρο να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να παλέψει για το πρωτάθλημα.
"Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν πολύ για μεγάλο χρονικό διάστημα και στο τέλος αυτή ήταν η κατεύθυνση που κατέληξαν.
 "Πιστεύω ότι δεν υπήρχαν σκληρά συναισθήματα με τον Makinen στο τέλος και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, αλλά την επόμενη χρονιά ως αντίπαλοι.
"Όπως ανέφερα και πριν, το κίνητρο στην ομάδα υπάρχει, οι άνθρωποι είναι γεμάτοι από θέληση να βάλουν τα δυνατά τους για την επόμενη χρονιά.
"Η Hyundai νίκησε πολλούς αγώνες φέτος, δεν έχω αμφιβολία ότι είμαι στη σωστή ομάδα για την επόμενη χρονιά.
"Φυσικά, ποτέ δεν είναι εύκολο να αλλάζεις ομάδα και θα πάρει κάποιο χρόνο για να προσαρμοστείς, αλλά ακόμα πιστεύω πως έχω όλα τα εργαλεία που χρειάζομαι για να παλέψω για το πρωτάθλημα και ο στόχος για τον επόμενο χρόνο είναι οπωσδήποτε να παλέψω".

Post a Comment

Previous Post Next Post