Σε επαγγελματικά όρια θα κρατηθεί η μάχη του με τον Neuville, σύμφωνα με τον TanakO Ott Tanak πιστεύει πως μπορεί να κρατήσει σε επαγγελματικό επίπεδο τη μάχη του με τον teammate του, Thierry Neuville, την επόμενη σεζόν, όντας και οι δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος οδηγών.
Ο Εσθονός οδηγός ανήκει πλέον στο δυναμικό της Hyundai από το 2020 για δύο χρόνια και αδημονεί να κατακτήσει κι άλλον τίτλο στην καριέρα του με την κορεάτικη ομάδα.
Όταν ρωτήθηκε ο Tanak ότι έγινε μέλος της ομάδας του Thierry Neuville, εκείνος απάντησε: "Στην πραγματικότητα, ο Andrea με προσκάλεσε να έρθω στην ομάδα του, οπότε μπορώ να πω πως θα είμαι μέλος της ομάδας του Adamo!
"Τελικά εμείς είμαστε οι οδηγοί που θα κάνουμε τη δουλειά.
"Είναι μια καινούρια χρονιά και θα αρχίσουμε από το μηδέν.
"Ο καθένας δεν έχει κανένα βαθμό και όλοι πρόκειται να αγωνιστούμε για το δικό μας πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα των κατασκευαστών -είναι τόσο απλό.
"Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
"Από την πλευρά μου, μπορώ να πω πως είμαι επαγγελματίας και έχω μια δουλειά να κάνω.
"Ως ομάδα, είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί μαζί με τον Thierry.
"Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει μια μεγάλη μάχη μέσα στην ομάδα, αλλά όσο η μάχη μένει μέσα στις ειδικές, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
"Και υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα λειτουργήσει σε αυτή την περίπτωση: αν έχεις ένα δυνατό teammate, τότε κάνει την ομάδα δυνατότερη.
"Γνωρίζω πως ο Thierry κι εγώ θα πιέσουμε την ομάδα για την εξέλιξη του αυτοκινήτου.
"Θα είναι μια συναρπαστική σεζόν".

Post a Comment

Previous Post Next Post