Αναβαθμίσεις ετοιμάζει η M-Sport για το Fiesta WRC ενόψει του 2020



Ο Esapekka Lappi επιβεβαίωσε πως το Ford Fiesta WRC θα φέρει νέες αναβαθμίσεις τη φετινή σεζόν, ξεκινώντας από τον πρώτο αγώνα της σεζόν.
Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο της M-Sport θα φέρει τις νέες μηχανικές αναβαθμίσεις στο Μόντε Κάρλο, οι οποίες δεν θα σταματήσουν μόνο στο πρώτο μισό του 2020, αφού αναμένεται να υπάρξουν νέες αναβαθμίσεις και στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Επίσης, θα γίνει αλλαγή στο αεροδυναμικό πακέτο του Fiesta WRC, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποια μέρη του.
Ωστόσο, η M-Sport δεν είναι η μόνη ομάδα που θα φέρει αναβαθμίσεις στο αυτοκίνητό της, αφού η Hyundai Motorsport έχει ήδη δοκιμάσει τον προηγούμενο μήνα ένα καινούριο σύστημα εξάτμισης, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του πίσω προφυλαχτήρα, αλλά και ένα καινούριο αεραγωγό, ο οποίος βρίσκεται στην οροφή του αυτοκίνητου.
"Θα υπάρξει μια μηχανική αναβάθμιση για το Μόντε Κάρλο και αργότερα το καλοκαίρι νέα εξαρτήματα θα προστεθούν σε αυτόν τον τομέα", δήλωσε ο Lappi, ο οποίος πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της M-Sport.
"Ένα καινούριο αεροδυναμικό πακέτο θα υπάρξει επίσης, βλέπω ότι επίσης βελτιώνουν αυτό το κομμάτι του αυτοκινήτου, οπότε έχω καλό προαίσθημα για όλο αυτό.
"Δεν βλέπω γιατί να μην μπορώ να πετύχω με αυτό το αυτοκίνητο.
"Καινούρια μέρη εξέλιξης έρχονται και συνεπώς το αυτοκίνητο θα είναι καλύτερο.
"Πιστεύω ότι θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις σχετικά με το πόσο γρήγορα μπορεί το Fiesta να πάει".

Post a Comment

Previous Post Next Post