Στο Rally Σουηδίας ο Latvala με ιδιωτική συμμετοχήO Jari-Matti Latvala θα αγωνιστεί ιδιωτικά στον φετινό αγώνα της Σουηδίας με ένα Toyota Yaris WRC, έχοντας στο πλάι του ένα συνοδηγό-έκπληξη!
Η Toyota δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Φινλανδού οδηγού, αφού ο Tommi Makinen προτίμησε τους Sebastien Ogier, Elfyn Evans και Kalle Rovanpera αντί για εκείνον.
Ο ίδιος, μάλιστα, αναγνώρισε το γεγονός ότι δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα πέρυσι στην ομάδα του και μετά τη λήξη της σεζόν δήλωσε πως σίγουρα θα αγωνιστεί σε δύο αγώνες το 2020, ενώ θα προσπαθήσει να βρεθεί σε τουλάχιστον άλλους τρεις αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Τέλος, συνοδηγός του στο Rally Σουηδίας θα είναι ο Juho Hanninen, ο οποίος υπήρξε οδηγός της Toyota τη σεζόν 2017, ενώ οι δύο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν ως δίδυμο σε ιστορικούς αγώνες της Φινλανδίας.
Ωστόσο, έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι η απουσία του Miikka Anttila από το δεξί μπάκετ του Latvala, αφού υπήρξε συνοδηγός του από την αρχή της καριέρας του τελευταίου.

Post a Comment

Previous Post Next Post