Έτοιμος να αφήσει πίσω του το ατύχημα που είχε στο Rallye Μόντε Κάρλο ο TanakO Ott Tanak εξηγεί τις αιτίες που προκάλεσαν το ατύχημα που είχε το πρωί της Παρασκευής στο Rallye Μόντε Κάρλο, ενώ δηλώνει έτοιμος να αφήσει πίσω του αυτό το δυσάρεστο συμβάν.
Ο περσινός Πρωταθλητής του WRC είχε ένα σφοδρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του το πρωί της Παρασκευής, όπου η ταχύτητα εξόδου υπολογίζεται περίπου στα 180 Km/h, ενώ ήταν αδύνατον να συνεχίσει τον αγώνα του την επόμενη μέρα λόγω εκτεταμένων ζημιών στο i20 Coupe WRC.
Το εσθονικό πλήρωμα βγήκε αλώβητο από αυτή τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις και πέρασαν το βράδυ τους στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.
"Το μεγαλύτερο κρίμα είναι ότι δεν μπορέσαμε να περάσουμε τόσο χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο", δήλωσε ο Tanak.
"Το πρώτο απόγευμα, δεν είχα τόσο καλή αίσθηση, αλλά βελτιώσαμε το αυτοκίνητο αργότερα το βράδυ και ήδη το πρωί της Παρασκευής είχε καλύτερη αίσθηση.
"Αλλά στη συνέχεια η οδήγησή μας διακόπηκε πρόωρα.
"Ήταν ένα καλό ατύχημα.
"Όταν το αυτοκίνητο καταστρέφεται και δεν είναι πιθανόν να συνεχίσεις, αυτό σημαίνει ότι είναι ένα καλό ατύχημα.
"Τώρα θα μπορούσα να πω πως έχουμε μια μεγάλη διακοπή για το ασφάλτινο Πρωτάθλημα -ο επόμενος ασφάλτινος αγώνας είναι προς το τέλος της χρονιάς.
"Τώρα πρέπει να εστιάσουμε στο χώμα".
"Χτυπήσαμε ένα ανάχωμα, το οποίο δεν το έλαβα υπόψιν μου στις αναγνωρίσεις, και αυτό μας έστειλε στη λάθος γραμμή, αλλά ποτέ δεν φταίει ένα πράγμα.
"Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων, τα οποία όλα μαζί μας οδήγησαν να βγούμε εκτός δρόμου.
"Όπως γνωρίζουμε, ατυχήματα συμβαίνουν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, δεν είναι κάτι καινούριο.
"Το σχέδιο μας είναι το ίδιο.
"Είναι μια μεγάλη σεζόν και είναι ώρα να παλέψουμε πίσω -είμαστε σε φόρμα και είμαστε έτοιμοι γι'αυτό".

Post a Comment

Previous Post Next Post