Rallye Μόντε Κάρλο - 2η Μέρα - 1o Loop: Πέρασε μπροστά ο Evans, εκτός δρόμου ο Tanak



Μετά το τέλος του πρώτου σκέλους της δεύτερης ημέρας, o Elfyn Evans είναι ο πρωτοπόρος του αγώνα, με τους Thierry Neuville και Sebastien Ogier να συμπληρώνουν την τριάδα.
O Elfyn Evans βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και στις τρεις ειδικές του πρωινού σκέλους.
Στη δεύτερη θέση έπεσε ο Thierry Neuville, ο οποίος έχασε αρκετό χρόνο στην SS3, διότι έπρεπε να εκκινήσει πάλι τον κινητήρα του i20 Coupe WRC.
Τρίτος είναι ο Sebastien Ogier, ο οποίος απέχει μόλις οχτώ δέκατα του δευτερολέπτου από τη δεύτερη θέση. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Sebastien Loeb, ο οποίος δεν απειλεί και δεν απειλείται από κανέναν. 
Πίσω του βρίσκεται ο Esapekka Lappi, ο οποίος δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένος με το αυτοκίνητό του, ενώ βρισκόταν στο γρασίδι για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα στην SS5.
Έκτος είναι ο Kalle Rovanpera, ο οποίος έχει υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό του από τον πρώτο του κιόλας αγώνα στη μεγάλη κατηγορία.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Takamoto Katsuta, Eric Camilli από το WRC3, Ole Christian Veiby από το WRC2 και Nicolas Ciamin από το WRC3.
Εκτός δεκάδας είναι ο Teemu Suninen, ο οποίος εκκίνησε σήμερα με τους κανονισμούς του Rally2, αφού σταμάτησε χθες στην SS2.
O Ott Tanak είχε ένα σφοδρό ατύχημα στην SS4, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να ρολάρει το αυτοκίνητο και να μην είναι σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα του. Επίσης, στην τρίτη ειδική του αγώνα είχε τετ-α-κέ. Το πλήρωμα πήγε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.



O Gus Greensmith αναγκάστηκε να σταματήσει στην SS3, αφού κόλλησε ένα χαντάκι στην προσπάθειά του να γυρίσει το αυτοκίνητο μετά από το τετ-α-κέ που είχε σε μια στροφή.






Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS5:


Post a Comment

Previous Post Next Post