Rallye Μόντε Κάρλο - 2η Μέρα - 2o Loop: 1-2 για την Toyota με πρωτοπόρο τον Ogier



Μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας, η Toyota κρατά τις δύο πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης με τους Sebastien Ogier και Elfyn Evans, ενώ ο Thierry Neuville συμπληρώνει την τριάδα.
O Sebastien Ogier έκλεψε την πρώτη θέση από τον teammate του, Elfyn Evans, και κρατά την πρωτοπορία του αγώνα για 1,2 δευτερόλεπτα.
Ο Ουαλός οδηγός "τραυμάτισε" την μπροστινή αριστερή ζάντα του Yaris WRC κατά τη διάρκεια της SS6 σε ένα χαντάκι, με αποτέλεσμα να χάσει χρόνο.
Την τριάδα κλείνει ο Thierry Neuville, ο οποίος σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS8.
Στην τέταρτη θέση παραμένει ο Sebastien Loeb, ο οποίος έχει αφήσει κατά πολύ πίσω του τον Esapekka Lappi για 50,3 δευτερόλεπτα.
O Kalle Rovanpera είναι έκτος και κατάφερε να βελτιώσει τους χρόνους του σε αυτό το σκέλος σε σχέση με το πρωινό.
Ακολουθεί ο Takamoto Katsuta, ο οποίος απέχει πάνω από δύο λεπτά από τον Φινλανδό teammate του. Τη δεκάδα κλείνουν οι Eric Camilli, Nicolas Ciamin και Mads Ostberg από το WRC2.
H Hyundai Motorsport επιβεβαίωσε πως οι Ott Tanak και Martin Jarveoja δεν θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, καθώς θα βρίσκονται στο νοσοκομείο για παρακολούθηση μέχρι το πρωί του Σαββάτου.
H M-Sport ανακοίνωσε πως ο Gus Greensmith θα ξεκινήσει κανονικά αύριο τον αγώνα του σύμφωνα με τους κανονισμούς του Rally2.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS8:


Post a Comment

Previous Post Next Post