Σε συζητήσεις με την Hyundai βρίσκεται ο Mikkelsen για το 2020



O Andreas Mikkelsen αποκάλυψε πως βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με την Hyundai Motorsport για τη συμμετοχή του σε τουλάχιστον ένα αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ενώ άφησε ανοικτά τα ενδεχόμενα για τη συμμετοχή του με τις M-Sport και Toyota.
Η κορεάτικη ομάδα επέλεξε ως βασικούς της οδηγούς για το 2020 τους Ott Tanak και Thierry Neuville, με τους Sebastien Loeb και Dani Sordo να μοιράζονται πάλι το τρίτο αυτοκίνητο.
Μάλιστα, ο Andrea Adamo είχε δηλώσει μετά την ανακοίνωση των οδηγών της Hyundai για το 2020 ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει μια δορυφορική ομάδα, η οποία θα αποτελείται από τους Mikkelsen και Craig Breen.
Ωστόσο, η Hyundai σχεδιάζει να φέρει και τέταρτο αυτοκίνητο σε τουλάχιστον ένα αγώνα φέτος, το οποίο προορίζεται για τον Mikkelsen, αν και ακόμα παραμένει άγνωστο σε ποιον αγώνα θα γίνει αυτό.
Ο Νορβηγός οδηγός αγωνίστηκε πέρυσι με το Hyundai i20 Coupe WRC σε δέκα αγώνες του WRC παρά το γεγονός ότι είχε πλήρες συμβόλαιο με την ομάδα του, ενώ κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών.
"Το πιο πιθανό είναι η Hyundai, αλλά δεν γνωρίζω ακόμα όλες τις λεπτομέρειες", δήλωσε ο Mikkelsen.
"Προσπαθούν να βρουν χορηγό για το τέταρτο αυτοκίνητο.
"Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να συμμετάσχουμε στο Μόντε Κάρλο τον Ιανουάριο, αλλά η συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι πιθανή.
"Είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις.
"Τουλάχιστον ήμουν τέταρτος πέρυσι στο πρωτάθλημα".

Post a Comment

Previous Post Next Post