Ανάμικτα συναισθήματα άφησε το Rally Σουηδίας στον Breen



Ο Craig Breen αποκαλύπτει πως ναι μεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την ταχύτητα που έδειξε στο φετινό Rally Σουηδίας, αλλά δεν είναι χαρούμενος που δεν μπόρεσε να παλέψει για μια καλύτερη θέση.
Ο Ιρλανδός οδηγός κατέκτησε την έβδομη θέση στο Rally Σουηδίας 2020, ενώ είχε να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του Hyundai i20 Coupe WRC από τον περσινό αγώνα της Μεγάλης Βρετανίας.
Ωστόσο, ακόμα παραμένει άγνωστο αν ο Breen θα αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της Hyundai μέσα στο 2020.
"Υποθέτω πως κάναμε τη δουλειά που μας ζητήθηκε να κάνουμε, η οποία ήταν να έρθουμε εδώ και να προσπαθήσουμε και να υποστηρίξουμε τους Ott και Thierry", δήλωσε ο Breen.
"Προσωπικά δεν είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς τα πράγματα εξελίχθηκαν.
"Θα μου άρεσε να ήμουν πιο κοντά, αλλά υποθέτω πως ήταν ένας περίεργος αγώνας κατά κάποιο τρόπο.
"Είχαμε μια καλή θέση εκκίνησης στο δρόμο για τρεις ειδικές και έπρεπε να κάνουμε κάτι πολύ γρήγορα για είμαστε μπροστά.
"Δυστυχώς, έχασα κάποιο χρόνο νωρίτερα την Παρασκευή και προφανώς το να ανοίγεις το δρόμο μετά τους άλλους το Σάββατο πραγματικά δεν είχαμε την ευκαιρία για πάρουμε το χρόνο πίσω.
"Αλλά ακόμα η ταχύτητα ήταν καλή κάποιες στιγμές.
"Ήμασταν σε θέση να πιάσουμε τον Thierry και τον Ott κάποιες φορές, οπότε πρέπει να είμαι ρεαλιστικός με αυτό.
"Δεν ήμουν στο αυτοκίνητο πολύ, δεν είχα κάτσει στο αυτοκίνητο από τη Μεγάλη Βρετανία πέρυσι, οπότε πρέπει να είμαι κάπως χαρούμενος και ικανοποιημένος από το πώς ήταν η ταχύτητα".

Post a Comment

Previous Post Next Post