Προσγειωμένος παραμένει ο Evans μετά τη νίκη του στο Rally Σουηδίας



O Elfyn Evans δεν έχει επηρεαστεί αρνητικά από τη νίκη του στον αγώνα της Σουηδίας παραμένοντας πιστός στους στόχους που ο ίδιος έχει θέση στον εαυτό του από την αρχή του 2020.
Η νίκη του Ουαλού οδηγού στο Rally Σουηδίας είναι η δεύτερη στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η νίκη του στον αγώνα της Σουηδίας απείχε 840 μέρες από την πρώτη του νίκη στο Rally Μεγάλης Βρετανίας 2017.
"Ο στόχος είναι ο ίδιος από την αρχή της σεζόν και θα παραμείνει έτσι", δήλωσε ο Evans.
"Θα πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα και θα βάζουμε τα δυνατά μας.
"Αυτό δεν θα αλλάξει.
"Θα συνεχίσουμε όπως είμαστε τώρα και θα δούμε.
"Είναι βασικά ένα χωμάτινο πρωτάθλημα και δεν έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό ακόμα, οπότε παραμένω ανοιχτόμυαλος.
"Έχω πλήρη επίγνωση ότι πρέπει να πάμε με αυτοπεποίθηση τώρα για να έχουμε την ίδια επιτυχία και στο χώμα.
"Την χτίζουμε, ας πούμε για πολλά χρόνια, ύστερα από μια κακή χρονιά το 2018 και υπήρξαν ήδη κάποιες καλές εμφανίσεις πέρυσι.
"Προσπαθούμε να ανεβάσουμε το ρυθμό όλη την ώρα, όπως κάνουν οι υπόλοιποι, αλλά είναι μια καλή αρχή.
"Αλλά προφανώς είναι μόνο δυο αγώνες σε μια μακριά σεζόν, οπότε χρειάζεται να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε να επαναλαμβάνουμε αυτές τις εμφανίσεις πιο συχνά.
"Τα πάντα είχαν άνετη αίσθηση και ύστερα από την πρώτη ειδική όλα όσα χρειάζονταν να κάνω ήταν να επαναλάβω αυτή την αίσθηση σε κάθε ειδική διαδρομή και να δώσω το καλύτερο που μπορώ.
"Είχα αυτοπεποίθηση μέσα στο αυτοκίνητο, τα παιδιά μού έδωσαν ένα καλό πακέτο για να δουλέψω με αυτό".

Post a Comment

Previous Post Next Post