Έκτακτο meeting θα καλέσει ο Adamo για τα λάθη της Hyundai στο Rally Μεξικού



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, θα καλέσει έκτακτο συμβούλιο αυτή την εβδομάδα, με σκοπό να συζητήσει τα λάθη που έκανε η ομάδα του κατά τη διάρκεια του Rally Μεξικού.
Ο Dani Sordo αντιμετώπισε πρόβλημα με την υπερθέρμανση του κινητήρα του αυτοκινήτου του κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού σκέλους της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον αγώνα του Μεξικού, αφού οι μηχανικοί της κορεάτικης ομάδας δεν μπορούσαν να επιδιορθώσουν τη βλάβη και έτσι δεν μπόρεσε να εκκινήσει το Σάββατο με τους κανονισμούς του Rally2. Μάλιστα, και το πρωί της Παρασκευής έχασε χρόνο, αφού σταμάτησε να λειτουργεί το βεντιλατέρ του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να σταματήσει να το επιδιορθώσει και να συνεχίσει κανονικά στην επόμενη ειδική.
Θύμα τεχνικού προβλήματος στον κινητήρα του i20 Coupe WRC έπεσε και ο Thierry Neuville την Παρασκευή, ο οποίος, ωστόσο, εκκίνησε το Σάββατο με τους κανονισμούς του Rally2, αλλά τερμάτισε εκτός δεκάδας.
"Έχουμε κάνει λάθη σε αυτόν το αγώνα που δε θα έπρεπε να έχουμε κάνει και πρέπει να καταλάβω το λόγο", δήλωσε ο Adamo.
"Θα καλέσω ένα meeting αυτή την εβδομάδα για να καταλάβω πώς αυτό συνέβη και στη συνέχεια να φτιάξουμε και να λύσουμε αυτά τα θέματα.
"Έχουμε δει χειρότερα στη ζωή.
"Σε μια περίπτωση σαν αυτή, αναλύεις τι συνέβη και πού έκανες το λάθος.
"Ίσως δεν τους άφησα να δουλέψουν με το σωστό τρόπο ή δεν τους οργάνωσα σωστά.
"Η Hyundai Motorsport δεν αποτελείται από χαζούς ανθρώπους, αποτελείται από έξυπνους ανθρώπους και κάποιες φορές είμαι ο αδύναμος κρίκος -τουλάχιστον ο έξυπνος.
"Ίσως πρέπει να τους αφήσω να οργανωθούν από μόνοι τους σε πιο έξυπνα πράγματα.
"Είμαι υπεύθυνος για την ομάδα.
"Αν είσαι ο αγωνιστικός διευθυντής μιας ομάδας, οι άνθρωποι ζητούν για μια selfie, για μια φωτογραφία και να μιλήσω με τους δημοσιογράφους και πρέπει να πάρω την ευθύνη 100%.
"Αν υπάρχουν λάθη στην ομάδα μου, είναι δικό μου λάθος".
Επίσης, ρωτήθηκε αν το πρόβλημα στο αυτοκίνητο του Dani Sordo προήλθε από τις συνθήκες που επικρατούσαν στο Rally Μεξικό: "Δεν είναι κάτι που σχετίζεται με αυτό, σχετίζεται με την προετοιμασία που κάναμε για τον αγώνα".

Post a Comment

Previous Post Next Post