Rally Μεξικού - 2η Μέρα - 2o Loop: Στην κορυφή ο Ogier με δραματική εξέλιξη για τρεις οδηγούς



Μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας, o Sebastien Ogier παραμένει στην πρωτοπορία του αγώνα του Μεξικού, με τους Teemu Suninen και Elfyn Evans να συμπληρώνουν την τριάδα.
H όγδοη ειδική του Rally Μεξικού ακυρώθηκε λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στο αυτοκίνητο του Esapekka Lappi στην SS7.
Ο Sebastien Ogier διατηρείται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του Rally Μεξικού αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά του από τον Teemu Suninen.
Τρίτος είναι ο Elfyn Evans, ο οποίος άφησε πίσω του τον Ott Tanak για μόλις δύο δέκατα του δευτερολέπτου.
Ο Εσθονός οδηγός εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα των Esapekka Lappi και Thierry Neuville, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν. Μάλιστα, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο σε δύο ειδικές.
Πίσω του είναι ο Kalle Rovanpera για 2,3 δευτερόλεπτα.
Κατά δύο θέσεις ανέβηκε ο Gus Greensmith, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση αυτή τη στιγμή.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Pontus Tidemand, Nikolay Gryazin, Mario Bulacia και Emilio Fernadez.
O Esapekka Lappi αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα του Μεξικού μετά το τέλος της 7ης ειδικής, αφού το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά όταν σταμάτησε για να μιλήσει με τους δημοσιογράφους. Η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος του Ford Fiesta WRC και συγκεκριμένα από την εξάτμιση. Ωστόσο, ο ίδιος απομάκρυνε γρήγορα το αυτοκίνητό του από το κοινό θέτοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του.
O Dani Sordo αναγκάστηκε να σταματήσει μέσα στην 7η ειδική και κατά συνέπεια τον αγώνα του λόγω μηχανικού προβλήματος, όπου έχασε ισχύ από τον κινητήρα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συνεχίσει αύριο με τους κανονισμούς του Rally2.
O Thierry Neuville αναγκάστηκε να σταματήσει στην 9η ειδική λόγω μηχανικού προβλήματος, με τον ίδιο να βγαίνει αμέσως έξω από το αυτοκίνητο και να ανοίγει το καπό για να εντοπίσει το πρόβλημα. Παραμένει ακόμα άγνωστο αν θα εκκινήσει την αυριανή μέρα με τους κανονισμούς του Rally2.

Image
Image

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:







Δείτε παρακάτω τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS12:


Post a Comment

Previous Post Next Post