Rally Μεξικού - 3η Μέρα - 1o Loop: Άνετος ο Ogier, στρατηγικά παιχνίδια της Hyundai



Μετά το πέρας του πρωινού loop της τρίτης ημέρας, o Sebastien Ogier παραμένει στην πρωτοπορία του αγώνα του Μεξικού, με τους Teemu Suninen και Ott Tanak να ακολουθούν.
Ο Sebastien Ogier βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του Rally Μεξικού σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στην SS13.
Δεύτερος παραμένει ο Teemu Suninen, ο οποίος απειλείται από τον Ott Tanak, αφού η διαφορά τους μειώθηκε στα 6,6 δευτερόλεπτα.
Την τρίτη θέση έκλεψε ο Tanak από τον Elfyn Evans με τη διαφορά τους να βρίσκεται στα 9,4 δευτερόλεπτα.
Ο Kalle Rovanpera είναι στην πέμπτη θέση και έχασε αρκετό χρόνο σε αυτές τις ειδικές σε σχέση με τον teammate του.
Tη δεκάδα συμπληρώνουν οι Pontus Tidemand, Nikolay Gryazin, Marco Bulacia, Ole Christian Veiby και Gus Greensmith.
O Greensmith αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα του Ford Fiesta WRC στην SS14, αφού αναγκάστηκε να σταματήσει εξαιτίας του γεγονότος ότι σταμάτησε να λειτουργεί ο κινητήρας του αυτοκινήτου του. Ωστόσο, καθυστέρησε να εκκινήσει πάλι ο κινητήρας, με αποτέλεσμα να χάσει πάνω από 10 λεπτά μέσα στην ειδική και να πέσει εκτός δεκάδας. Ο Άγγλος οδηγός βρισκόταν στην έκτη θέση μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας.
Εκτός δεκάδας είναι ο Thierry Neuville, ο οποίος εκκίνησε κανονικά σήμερα με τους κανονισμούς του Rally2. Οι μηχανικοί της κορεάτικης ομάδας κατάφεραν να επιδιορθώσουν το ηλεκτρικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο Hyundai i20 Coupe WRC χθες. Ο Βέλγος οδηγός άργησε να ξεκινήσει στην SS14 11 λεπτά και πήρε ποινή ενός λεπτού και 50 δευτερολέπτων, με σκοπό να ευνοήσει τον Ott Tanak, αφού εκκίνησε πριν από εκείνον. Επίσης, έκανε λάθος στην SS15, αφού έχασε το σημείο όπου έπρεπε να φρενάρει και έχασε αρκετό χρόνο.


Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:







Δείτε παρακάτω τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS15:


Post a Comment

Previous Post Next Post