Εξετάζει την αντικατάσταση του Fiesta η M-Sport για το 2022



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του DirtFish, η M-Sport διερευνά το γεγονός να αντικαταστήσει το Ford Fiesta με άλλο αυτοκίνητο της αμερικάνικης φίρμας από το 2022, όπου είναι η χρονιά με την εμπλοκή του υβριδισμού στο WRC.
Αν και η αγγλική ομάδα ανέφερε πως είναι αβέβαιη η παραμονή της στο WRC από το 2022, οι άνθρωποι της M-Sport ήδη εξετάζουν να αλλάξουν αυτοκίνητο για εκείνη τη χρονιά. 
Πιθανός αντικαταστάτης του Ford Fiesta WRC είναι το Puma, ένα υβριδικό SUV της Ford, όπου θα ταιριάζει κατάλληλα με τους νέους κανονισμούς της FIA, οι οποίοι εμπλέκουν τον υβριδισμό στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. 
Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η M-Sport εξετάζει την επιλογή του Puma, καθώς είναι άγνωστο για πόσο ακόμη η Ford θα βγάζει στην παραγωγή το Fiesta.
Το Ford Fiesta αποτελεί αγωνιστικό αυτοκίνητο της M-Sport από το 2011, όπου οι κανονισμοί της FIA αφορούσαν κινητήρες 1600cc.
"Υπάρχει καλός λόγος γιατί η M-Sport ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τους κανονισμούς του 2022 -υπάρχει πίεση για το Puma να αντικαταστήσει το Fiesta και αυτό θα δούλευε με τους νέους κανονισμούς", δήλωσε μια πηγή της FIA.
"Και μην ξεχνάς πως το επιβατηγό αυτοκίνητο Puma είναι υβριδικό, το οποίο προσθέτει ένα ενδιαφέρον".

Post a Comment

Previous Post Next Post