Δεν αποκλείει την αναζήτηση νέων οδηγών από το Esports η M-Sport



Ο αγωνιστικός διευθυντής της M-Sport, Richard Millener, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η αγγλική ομάδα να αναζητήσει νέα ταλέντα του WRC στο esports στο μέλλον υπογραμμίζοντας τη συνεισφορά της ομάδας του πάνω σε αυτόν τον τομέα.
Η M-Sport έχει πολλάκις υποστηρίξει πολλούς νέους οδηγούς στο ξεκίνημά τους και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ott Tanak, ο οποίος πέρασε από τις ακαδημίες της και πέρυσι στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC σπάζοντας την κυριαρχία των Sebastien. 
"Πιστεύω πως ήδη ψάχνουμε παντού", δήλωσε ο Millener.
"Η M-Sport κάνει πολλά με την αναζήτηση ταλέντων και ένα πράγμα που έχουμε δει από το lockdown είναι ότι πολλοί άνθρωποι έχουν στραφεί στους διαδικτυακούς αγώνες.
"Ίσως είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε στο μέλλον: το πώς να προσελκύσουμε άτομα που ενδιαφέρονται για το άθλημα και το πώς μπορούμε στη συνέχεια να επεξεργαστούμε αυτή τη μετάβαση από το διαδικτυακό παιχνίδι στην πραγματικότητα και στην πραγματική οδήγηση.
"Νομίζω πως υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να μάθουμε από αυτά που έχουμε δει, αλλά πιστεύω πως είμαστε στην πραγματικότητα στο σωστό μονοπάτι και στη σωστή κατεύθυνση για να προσελκύσουμε περισσότερους ανθρώπους.
"Επομένως, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτό, πιστεύω πως είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προχωρήσεις μπροστά".

Post a Comment

Previous Post Next Post