Δοκιμές του Meeke με το Skoda Fabia Evo R5 στην Ιταλία


O Kris Meeke θα πραγματοποιήσει αυτή την εβδομάδα δυο ημέρες δοκιμών στην ασφαλτο της Ιταλίας με τη Skoda Motorsport, με σκοπό να βοηθήσει την τελευταία ως προς την εξέλιξη των ελαστικών της Michelin. 
Ο πέντε φορές νικητής αγώνων του WRC ολοκλήρωσε με επιτυχία χθες τις δοκιμές του με το Fabia Evo R5 στις παλιές ασφάλτινες ειδικές διαδρομές του  Rally San Remo, ενώ του απομένει ακόμη μια μέρα πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της τσέχικης εταιρείας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βορειοϊρλανδος οδηγός ξεκίνησε χθες τις δοκιμές από νωρίς το πρωί μέχρι την ώρα του μεσημεριανού και συνέχισε όλο το απόγευμα, με σκοπό να δώσει πολύτιμο feedback στη Skoda όσον αφορά τα ελαστικά της Michelin. 
Συγκεκριμένα, ο λόγος που γίνονται οι δοκιμές είναι επειδή ένας από τους οδηγούς της Skoda, o Filip Mares, δυσκολεύτηκε αρκετά με τα ελαστικά της Michelin στο Rally di Roma του ERC κι ήταν δυο λεπτά αργότερος συνολικά στη γενική κατάταξη σε σχέση με τον Alexey Lukyanuk, ο οποίος φόραγε ελαστικά της Pirelli κι αγωνιζόταν με το Citroen C3 R5. 
Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως η Skoda Motorsport αποχώρησε την εργοστασιακή της ομάδα από το WRC2 στο τέλος του 2019, ενώ ο Kris Meeke δεν μπόρεσε να κλείσει συμβόλαιο με κάποια ομάδα του WRC για το 2020 κι έχει μείνει εκτός του θεσμού.

Post a Comment

Previous Post Next Post