Πιθανή επιστροφή του Rally Acropolis στο WRC το 2022



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του DirtFish, οι διοργανωτές του Rally Acropolis δουλεύουν πάνω στην επιστροφή του εθνικού μας αγώνα στο WRC calendar.
Συγκεκριμένα, αναμένεται ο αγώνας της Ελλάδας να επιστρέψει την επόμενη χρονιά στο ERC και από το 2022 είναι πιθανόν να πάρει το πράσινο φως για να φιλοξενήσει και πάλι αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Το 2013 ήταν η τελευταία χρονιά που η Ελλάδα φιλοξένησε αγώνα του WRC και ο Jari-Matti Latvala νίκησε εκείνη τη χρονιά οδηγώντας το Volkswagen Polo R κι είναι γεγονός πως το Rally Acropolis θεωρείται από πολλούς οδηγούς ως ένας από τους σκληρότερους αγώνες του WRC.
Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως πριν από ένα μήνα είχαν βγει φήμες περί δοκιμών των ομάδων του WRC στη χώρα μας, με σκοπό να προετοιμαστούν για το φετινό αγώνα της Τουρκίας, μιας και η Ελλάδα θεωρείται από τις ασφαλέστερες χώρες σχετικά με τη διαχείριση του κορωναϊού, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν στην Καλοσκόπη σύσσωμη η ομάδα της Toyota για δοκιμές, οι οποίες εστίαζαν κυρίως στη βελτίωση της ανάρτησης του Yaris WRC.

Post a Comment

Previous Post Next Post