Επίσημο: Συμμετοχή του Katsuta με την Toyota στο Ypres RallyH Toyota Gazoo Racing ανακοίνωσε σήμερα επίσημα πως θα αγωνιστεί στο φετινό Ypres Rally με τέσσερα αυτοκίνητα.
Συγκεκριμένα, ο Takamoto Katsuta θα πλαισιώσει τους Elfyn Evans, Sebastien Ogier και Kalle Rovanpera στον αγώνα του Βελγίου για μια ακόμη φορά φέτος.
Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Ιάπωνας οδηγός αναμενόταν να οδηγήσει το τέταρτο Yaris WRC σε οχτώ αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, ενώ φέτος αγωνίστηκε με επιτυχία στους αγώνες του Μόντε Κάρλο και Σουηδίας τερματίζοντας μέσα στη δεκάδα. 
Από πέρυσι ο Katsuta έχει γράψει πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα μέσα στο αυτοκίνητο της Toyota, καθώς συμμετείχε σε αγώνες του Φινλανδικού Πρωταθλήματος με αυτό και έκανε το ντεμπούτο του στο WRC στον περσινό αγώνα της Γερμανίας κατακτώντας τη δέκατη θέση.
"Ποτέ δεν πήγα στο Βέλγιο για επίσκεψη ακόμα", δήλωσε ο Katsuta.
"Ανυπομονώ γι'αυτό.
"Ο Dan Barritt μού είπε πολλά σχετικά με το κόψιμο στις στροφές και πόσο στενοί μπορεί να γίνουν οι δρόμοι σε ορισμένα σημεία.
"Πιστεύω πως θα είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά η οδήγηση στην άσφαλτο είναι ένας τομέας που προσπαθώ να κάνω τη μεγαλύτερη βελτίωση.
"Πρέπει να οδηγώ περισσότερο σε πραγματικά ολισθηρές επιφάνειες και πιστεύω πως το Ypres θα έχει ορισμένες από αυτές.
"Πιστεύω πως μπορεί να βρέξει αρκετά το Νοέμβριο και αυτό θα το κάνει πιο ενδιαφέρον.
"Έχω παρακολουθήσει πολλά βίντεο στο YouTube από αυτό τον αγώνα και ήδη μπορώ να δω ότι θα είναι μεγάλη πρόκληση".

Post a Comment

Previous Post Next Post