Πολλούς τίτλους θα επιφέρει η συνεργασία του με τον Tanak, σύμφωνα με τον Neuville



O Thierry Neuville είναι πεπεισμένος πως η συνεργασία του με τον Ott Tanak μόνο καλό θα επιφέρει τόσο στην Hyundai Motorsport όσο και στον ίδιο ως οδηγό.
Επίσης, ο Βέλγος οδηγός κάνει αναφορά και στη συνεργασία του με τον Ott Tanak, η οποία κυλάει ομαλά, με τον τελευταίο να βοηθάει αρκετά στη βελτίωση του i20 Coupe WRC και να είναι άψογος ως προς τη συνεργασία του με τον Neuville.
"Πιστεύω πως ο Ott κι εγώ βάζουμε τον ίδιο στόχο και γνωρίζουμε πως για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να βελτιώσουμε την επίδοση του αυτοκινήτου σε μερικούς τομείς", δήλωσε ο Neuville.
"Αλλά ήταν πολύ ξεκάθαρο πριν όταν είπα ότι έχω λίγα πράγματα για να συγκρίνω, αν υπάρχουν -εκτός από τις φορές στο τέλος των ειδικών διαδρομών και από τους teammates μου.
"Φαίνεται πως υπάρχει δουλειά να κάνουμε στο αυτοκίνητο και αυτό είναι που καταλαβαίνω από τον Tanak, αλλά έχουμε κάποια πολύ θετικά feedback στο τι να κάνουμε και στις διαφορές από τα αυτοκίνητα που έχει οδηγήσει στο παρελθόν.
"Γνωρίζουμε πως υπάρχει κάποιο περιθώριο βελτίωσης και γνωρίζει -και εγώ το γνωρίζω- ότι δουλεύουμε μαζί πάνω στην εξέλιξη της ομάδας, πρόκειται και οι δύο να είμαστε σε θέση να νικήσουμε το πρωτάθλημα, όχι μόνο μια φορά, αλλά πολλές.
"Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος να δρας.
"Αλλά μόλις είμαστε σε θέση να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις στους αγώνες, πρόκειται να είναι πολύ σκληρό.
"Είμαι πολύ ανοικτός: αν δεν μπορώ να πάω αρκετά γρήγορα για να κερδίσω τους άλλους, χρειάζεται να δουλέψω πάνω σε μένα.
"Μέχρι στιγμής πάντα ήμουν σε θέση να νικήσω τον teammate μου και είμαι σίγουρος πως μπορώ να βρω λύση και αυτή τη φορά.
"Επίσης, είμαστε σίγουροι πως ο Ott θα είναι ένας από τους δυσκολότερους οδηγούς για να νικήσεις.
"Είναι σίγουρο πως είμαστε δυνατότεροι μαζί και ειλικρινά ήξερα τι έπρεπε να κάνω από την πλευρά μου όταν ο Ott ήρθε στην ομάδα.
"Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά πώς πρέπει να είναι η συνεργασία και φαίνεται να λειτουργεί".

Post a Comment

Previous Post Next Post