Απογοητευμένος με την απόδοση των οδηγών της M-Sport o Millener


O αγωνιστικός διευθυντής της M-Sport Ford, Richard Millener, είναι απογοητευμένος και εκνευρισμένος με την κακή εμφάνιση των οδηγών του στο Rally Τουρκίας όντας αισιόδοξος για την καλή εμφάνιση της ομάδας του πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο Gus Greensmith και ο Esapekka Lappi τερμάτισαν στην πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα για λογαριασμό της αγγλικής ομάδας, ενώ ο Teemu Suninen εγκατέλειψε την τελευταία ημέρα του αγώνα της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, ο Suninen έσπασε τον αποσβεστήρα του Ford Fiesta WRC στην ένατη ειδική διαδρομή του αγώνα και δεν μπορούσε να συνεχίσει, ενώ το ίδιο έπαθε και ο Esapekka Lappi στην ενδέκατη ειδική διαδρομή.

Επίσης, οι Greensmith και Lappi είχαν πάθει κλαταρίσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα αυτό να τους ρίξει πολύ στη γενική κατάταξη και να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστούν τους αντιπάλους τους.

"Δεν μπορείς να βοηθήσεις, αλλά μόνο να είσαι απογοητευμένος", δήλωσε ο Millener.

"Μπορείς να είσαι αισιόδοξος, καθώς θες να έρθεις εδώ, αλλά πάντα είναι δύσκολο όταν φεύγεις χωρίς το αποτέλεσμα που ήθελες.

"Θα υπάρχουν πολλά 'αν', τι αν ο Teemu δεν είχε σπάσει τον αποσβεστήρα, πιθανόν να έβγαινε δεύτερος στη γενική κατάταξη από αυτή την ειδική διαδρομή.

"Αλλά έσπασε τον αποσβεστήρα, οπότε αυτή είναι η πραγματικότητα της κατάστασης κι έπειτα ο EP είχε κλατάρισμα και έσπασε επίσης τον αποσβεστήρα.

"Είναι μέρος του παιχνιδιού, υποθέτω, αλλά είναι πολύ δύσκολο και σκληρό να παραμείνεις έτσι με κίνητρο με αυτούς.

"Αλλά γνωρίζεις πως θα συνεχίσουμε και γνωρίζουμε πως είμαστε τα αουτσάιντερ αυτή τη στιγμή και απλά ελπίζουμε πως μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε έναν από τους εναπομείναντες δύο αγώνες".

Τέλος, απάντησε στην ερώτηση του DirtFish για το τι μπορεί να κάνει η M-Sport για να γίνει ανταγωνιστική: "Δεν θα κάνουμε δοκιμές ούτε στη Σαρδηνία πριν τον αγώνα, οπότε θα πρέπει να πάμε από εδώ και απλά να προσπαθήσουμε και να μάθουμε, θα πάρουμε οτιδήποτε έχουμε μάθει εδώ από το αυτοκίνητο για τους οδηγούς και θα συνηθίσουμε τα set-up, θα προσπαθήσουμε και θα βρούμε κάτι που να λειτουργεί στη Σαρδηνία.

"Θα είναι δύσκολα εκεί επίσης, αλλά απλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

"Είναι πάντα καλύτερο να κάνεις ένα reset και να συνεχίσεις πάλι όταν θα φτάσουμε εκεί".

Post a Comment

Previous Post Next Post