Προσδοκούσε τη νίκη στο Rally Τουρκίας ο Neuville


O Thierry Neuville αποκαλύπτει πως περίμενε να τερματίσει στην πρώτη θέση στο φετινό αγώνα της Τουρκίας, καθώς έμεινε ευχαριστημένος από τις αλλαγές στο set-up του αυτοκινήτου του, καθώς και από την απόδοση του ίδιου στις ειδικές διαδρομές.

Ο Βέλγος οδηγός βρισκόταν στην πρωτοπορία του αγώνα της Τουρκίας μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας έχοντας προβάδισμα 33 δευτερολέπτων από το δεύτερο Sebastien Loeb, αλλά δυστυχώς η διαφορά αυτή χάθηκε την τρίτη ημέρα όταν έπαθε κλατάρισμα στην SS9 και έπρεπε να σταματήσει για να αλλάξει ελαστικό χάνοντας έτσι πάνω από ένα λεπτό.

Ωστόσο, κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και να γράψει τον ταχύτερο χρόνο στην Powerstage φεύγοντας από τον αγώνα της Τουρκίας με 23 βαθμούς και πλησιάζοντας αρκετά τους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα οδηγών, τους Ott Tanak και Sebastien Ogier.

"Είμαι λίγο απογοητευμένος με αυτό που συνέβη το πρωί", δήλωσε ο Neuville.

"Οδηγούσαμε στη μέση του δρόμου κάνοντας διαχείριση του αγώνα, αλλά δυστυχώς είδαμε ότι δεν ήμασταν οι μόνοι που ήταν άτυχοι εδώ με τα κλαταρίσματα.

"Αλλά ακόμα ήμασταν σε θέση να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση, οπότε τελικά ακόμα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, φτάσαμε πιο κοντά στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, πιο κοντά επίσης στον Ogier και στον Ott, αυτό είναι το μόνο θετικό πράγμα που μπορώ να κρατήσω από εδώ".

"Υπάρχουν δύο ή ίσως τρεις αγώνες να πάμε, οπότε οπωσδήποτε ακόμα πιστεύω", δήλωσε όταν ρωτήθηκε αν έχει ακόμα ελπίδες για το φετινό τίτλο.

"Ήταν καλό να δω ότι επίσης η απόδοση βρισκόταν εκεί, το αυτοκίνητα δούλευε καλά, αλλά ειλικρινά περίμενα ένα καλύτερο αποτέλεσμα, περίμενα την πρώτη θέση.

"Μετά από αυτό που συνέβη σε εμάς τα τελευταία χρόνια, πραγματικά πιστεύαμε στην πρώτη θέση, αλλά δυστυχώς ήμασταν πραγματικά κοντά και δεν την πήραμε, οπότε θα προσπαθήσουμε και θα επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα.

"Θα είμαστε πέμπτοι στο δρόμο στη Σαρδηνία προσπαθώντας να κάνουμε την ίδια δουλειά που κάναμε κι εδώ.

"Πιστεύω πως κάναμε εξαιρετική δουλειά και καθόλου λάθη, πολύ καλή διαχείριση.

"Προσαρμοστήκαμε πολύ γρήγορα στις αλλαγές του set-up για να κάνουμε το αυτοκίνητο ταχύτερο και τελικά λειτούργησε.

"Πιστεύω πως ήμασταν οι δυνατότεροι".

Post a Comment

Previous Post Next Post