Δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό στο Rally Εσθονίας ο Evans



Ο Elfyn Evans αποκαλύπτει πως δεν ήταν εύκολο για τον ίδιο να βρει ρυθμό στον αγώνα της Εσθονίας και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την τέταρτη θέση.
Ο Ουαλός οδηγός εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στους πρώτους αγώνες της φετινής σεζόν με το Toyota Yaris WRC πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της καριέρας στη Σουηδία, ενώ στην Εσθονία δεν αισθανόταν το ίδιο άνετα με το αυτοκίνητό του, όπως στις αρχές του 2020.
"Ίσως το συνόψισες αρκετά καλά για να είμαστε δίκαιοι, απλά όχι τόσο ακριβώς", απάντησε ο Evans όταν ρωτήθηκε αν είναι απογοητευμένος που δε βρήκε ρυθμό.
"Μερικές φορές μπορούσαμε να είμαστε, αλλά άλλες φορές το βρήκα πιο δύσκολο να βρω την αυτοπεποίθηση πίσω από το τιμόνι.
"Επομένως, ναι, πραγματικά καθόλου χαρούμενος στο τέλος του τριημέρου, φυσικά όχι.
"Δεν ήρθαμε εδώ να τερματίσουμε τέταρτοι.
"Σε γενικές γραμμές, η εικόνα δεν είναι τρομερή, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να πω πως είναι εύκολο να διορθωθεί, αλλά τουλάχιστον μπορώ να αναγνωρίσω πού είναι, δεν είναι ότι θα σκεφτώ πολύ για να βρω μια λύση στο λόγο που δεν ήταν γρήγορο το αυτοκίνητο.
"Μπορούσα να αισθανθώ ότι δεν ήταν γρήγορο εκείνη τη στιγμή, οπότε μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.
"Απλά δυσκολεύτηκα με την αυτοπεποίθηση σε σίγουρα σημεία του αγώνα και ειδικά εκεί που ήταν περισσότερο δύσκολα σημεία, όπου οι σημειώσεις ήταν καινούριες, ήμουν περισσότερο προσεκτικός από αυτό που θα έπρεπε να είμαι.
"Πιθανόν δεν πήρα τα ρίσκα που έπρεπε σε αυτά τα σημεία για να αποδώσω σε αυτό το επίπεδο σε κάθε ειδική διαδρομή, οπότε ναι, πιστεύω ότι θα τα πάω καλύτερα την επόμενη φορά, υπάρχουν κάποια πράγματα, στα οποία μπορούμε να δουλέψουμε".

Post a Comment

Previous Post Next Post