Εξ'αρχής ήταν στόχος του Tanak η νίκη στο Rally Εσθονίας



O Ott Tanak είχε θέσει ως στόχο στον εαυτό του να νικήσει το Rally Εσθονίας έχοντας αρκετή πίεση κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου, όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και για τους βαθμούς του πρωταθλήματος οδηγών.
Ο Εσθονός οδηγός πήρε χθες την πρώτη του νίκη με τα χρώματα της Hyundai Motorsport, όπου κρατούσε την πρωτοπορία του αγώνα από το Σάββατο το πρωί.
Μετά το τέλος του Rally Εσθονίας, ο Tanak ανέβηκε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών σκοράροντας 28 βαθμούς, από τους οποίους οι 3 προέρχονται από την Powerstage.
"Υπήρξε πολλή πίεση αυτό το τριήμερο, για να είμαι ειλικρινής, και στιγμές άγχους, οι οποίες τώρα έφυγαν", δήλωσε ο Tanak.
"Ο πρώτος αγώνας του WRC στην Εσθονία ήταν ένας που έπρεπε να νικήσω, ενώ επίσης γνώριζα ότι θα ήταν η πρώτη μου νίκη με την Hyundai Motorsport.
"Ήταν υπερβολικά σημαντικό να την φέρω στην ομάδα.
"Δεν μπορούσα να αντέξω κάποιο λάθος, δεν πήρα κανένα ρίσκο, αλλά επίσης απέδωσα με τον απαιτούμενο ρυθμό για να νικήσω.
"Βάζοντας όλα αυτά μαζί ήταν πραγματική πρόκληση.
"Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάρουμε πίσω κάποιους βαθμούς για το πρωτάθλημα κι ευτυχώς ήμασταν σε θέση να την αξιοποιήσουμε καλά.
"Ευχαριστώ ολόκληρη την ομάδα, η οποία δούλευε πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια των περασμένων μηνών.
"Ήταν πραγματικά μια σπουδαία δουλειά  και πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε, επειδή έχουμε δείξει τι μπορούμε να καταφέρουμε".

Post a Comment

Previous Post Next Post