Οι συμμετοχές του Rally Σαρδηνίας 2020Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rally Σαρδηνίας οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 64.

Σχετικά με τις συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, η M-Sport θα αγωνιστεί με τους Esapekka Lappi, Teemu Suninen και Gus Greensmith, ενώ ο Martin Prokop θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του περσινού Ford Fiesta RS WRC. Ο Pierre-Louis Loubet θα πάρει μέρος με το Hyundai i20 Coupe WRC της 2C Competition, ενώ με το εργοστασιακό αυτοκίνητο της Hyundai Motorsport θα αγωνιστούν οι Thierry Neuville, Ott Tanak κι ο περσινός νικητής του Rally Σαρδηνίας, Dani Sordo. Επίσης, τέσσερα αυτοκίνητα θα φέρει η Toyota σε αυτόν τον αγώνα, τα οποία θα οδηγούν οι Sebastien Ogier, Kalle Rovanpera, Elfyn Evans και Takamoto Katsuta. Τέλος, οι Andreas Mikkelsen και Petter Solberg θα μοιραστούν το ίδιο Citroen C3 WRC, με σκοπό να δοκιμάσουν και να λανσάρουν το νέο ελαστικό Krypton KS WRC της Pirelli Motorsport.

Στην κατηγορία WRC2, οι Ole Christian Veiby και Nikolay Gryazin θα δώσουν το παρόν στον αγώνα αυτό με το Hyundai NG i20 R5, ενώ ο Mads Ostberg με το Citroen C3 R5 της PH Sport. Για λογαριασμό της M-Sport θα τρέξουν ο Adrien Fourmaux. Τέλος, με το Skoda Fabia Evo R5 της TOKSPORT WRT θα αγωνιστούν οι Pontus Tidemand και Eyvind Brynildsen. 


Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές του Rally Σαρδηνίας: Post a Comment

Previous Post Next Post