Χαρούμενος με την τρίτη θέση στο Rally Τουρκίας ο Loeb


O Sebastien Loeb έχει μείνει χαρούμενος από την θέση στο Rally Τουρκίας, αλλά και από την απόδοση του αυτοκινήτου του στο χώμα, ενώ εκφράζει τις σκέψεις που του πέρασαν από το μυαλό κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του αγώνα.

Ο εννιά Παγκόσμιος Πρωταθλητής εντυπωσίασε το κοινό του WRC με την εμφάνισή του στον αγώνα της Τουρκίας και με την τρίτη θέση εκεί παρά το γεγονός ότι έπαθε κλατάρισμα στην SS9 και έχασε κάποιο χρόνο, ενώ γεγονός είναι ότι μετά το τέλος της πρώτης ημέρας βρισκόταν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

"Σίγουρα είχε πολλή πλάκα, δεν είναι μόνο να δείξω στους άλλους, αλλά να αποδείξω σε μένα, αυτό είναι επίσης συναρπαστικό", δήλωσε ο Loeb.

"Ναι, σίγουρα είναι πάντα ωραία στιγμή, μερικές φορές ήταν περίπλοκα σε κάποιους αγώνες, αλλά φαίνεται πως στο χώμα έχω καλή αίσθηση με το αυτοκίνητο και απολαμβάνω πολύ να οδηγώ αυτό το αυτοκίνητο, είναι απλά εκπληκτικό το πόσο γρήγορο είναι τώρα, αυτά τα αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC, οπότε πραγματικά απολαμβάνω και περνάω ωραία μέσα στο αυτοκίνητο.

"Πιστεύω πως κάναμε το καλύτερο, κάναμε ένα καλό αγώνα, ήμουν χαρούμενος που ήμουν στο ρυθμό.

"Αυτή είναι πάντα μια ερώτηση όταν φτάνω κάπου ειδικά εδώ, όπου δεν ήξερα καθόλου τον αγώνα.

"Επομένως, ήταν περίπλοκα και οι συνθήκες ήταν ακραίες ειδικά χθες το πρωί στην πρώτη ειδική.

"Άκουσα πως ο Kalle σταμάτησε, ο Ogier σταμάτησε, ο Lappi σταμάτησε, όλοι σταμάτησαν και ήμασταν μέσα σε πολλή σκόνη, οπότε λέω 'Εντάξει, δεν θα πάρω ρίσκο, θα μείνω στη μέση του δρόμου, θα προσπαθήσω να τερματίσω στην ειδική' και τελικά ένα κλατάρισμα, δεν γνωρίζω από πού.

"Αυτό ήταν πραγματικά απογοητευτικό εκείνη τη στιγμή, αλλά τελικά οι υπόλοιποι είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα και ήμασταν ακόμα στη μάχη μέχρι το τέλος, οπότε τερματίσαμε στο βάθρο, ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα.

"Έφερα κάποιους σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα, αυτός ήταν ο στόχος και αυτός είναι ο σκοπός μου, οπότε τερματίσαμε καλά σε αυτόν τον αγώνα και είμαι πραγματικά χαρούμενος και περήφανος με το αποτέλεσμα".

Post a Comment

Previous Post Next Post