Βλέψεις του Breen για τη συμμετοχή του με την Hyundai στο Ypres Rally



Ο Craig Breen είναι αισιόδοξος πως η Hyundai Motorsport θα τον επιλέξει να αγωνιστεί στο φετινό Ypres Rally, ενώ πιστεύει πως έχει φέρει εις πέρας οτιδήποτε τού ζητήθηκε στους αγώνες που πήρε μέρος με την κορεάτικη ομάδα.
Ο Ιρλανδός οδηγός ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Rally Εσθονίας και είναι προς το παρόν το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πάρει με την ομάδα της Hyundai, με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί πολλές φορές μεμονωμένα με το τρίτο i20 Coupe WRC σε αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
"Για το Ypres, αισθάνομαι πιο αισιόδοξος σχετικά με τις πιθανότητες να οδηγήσω έχοντας το νικήσει πέρυσι και έχοντας συμμετάσχει αρκετές φορές πριν", δήλωσε ο Breen.
"Ούτε ο Dani ούτε ο Sebastien έχουν συμμετάσχει στον αγώνα στο παρελθόν, οπότε θα μου άρεσε να σκέφτομαι πως είμαστε σε καλή θέση για το τρίτο αυτοκίνητο.
"Είναι εντελώς έξω από τον έλεγχό μου, απλά πρέπει να προσπαθήσω και να κάνω το καλύτερο που μπορώ στους αγώνες που παίρνω μέρος και να δω τι θα συμβεί στο μέλλον.
"Αρπάζουμε μόνο τέτοιες ευκαιρίες πολύ συχνά, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε και να πάρουμε τα μέγιστα σε κάθε μία από αυτές τις ευκαιρίες όταν τις παίρνουμε.
"Γνώριζα πως η Εσθονία ήταν μια ευκαιρία μιας και όλοι ήμασταν εκτός αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα -ήταν περισσότερο ισότιμο το παιχνίδι σε σχέση με τις υπόλοιπες φορές όταν αγωνιζόμουν με το αυτοκίνητο.
"Είναι ωραίο να κοιτάς πίσω γνωρίζοντας πως πέτυχες οτιδήποτε σού ζητήθηκε.
"Ήταν σημαντική στιγμή για εμάς που προσπαθήσαμε και πήραμε αυτό το αποτέλεσμα.
"Όλοι είναι εξοικειωμένοι με τη θέση τη δική μου και του Paul, δεν έχουμε κάποιο μακροπρόθεσμο πρόγραμμα, οπότε πιστεύω πως ήταν σημαντικό, όχι μόνο για την προσπάθεια να κερδίσουμε ένα συμβόλαιο στο μέλλον, αλλά για να δώσουμε σε εμάς τους δύο αυτοπεποίθηση.
"Αποδείξαμε πως, αν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε μάς ζητηθεί.
"Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που λειτουργήσαμε".

Post a Comment

Previous Post Next Post