Επιφυλακτικός ο Rovanpera με το Rally Σαρδηνίας μετά την περσινή του απόδοση

Ο Kalle Rovanpera είναι επιφυλακτικός με την απόδοσή του στον ερχόμενο αγώνα της Σαρδηνίας λαμβάνοντας υπόψιν του τις δυσκολίες που συνάντησε εκεί πέρυσι.

Ο Φινλανδός οδηγός συμμετείχε πέρυσι στο Rally Σαρδηνίας με το Skoda Fabia evo R5 για πρώτη φορά στην καριέρα του και κατάφερε να είναι ο νικητής στην κατηγορία WRC2 Pro, ενώ τερμάτισε στην ένατη θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα.

"Ήταν ο δυσκολότερος αγώνας που έχω κάνει", δήλωσε ο Rovanpera.

"Ήταν περίπλοκο.

"Δεν είχα τόσο πολλή αυτοπεποίθηση μέσα στο αυτοκίνητο, στις σημειώσεις, σε τίποτα.

"Ήταν σκληρό.

"Σημεία όπου νόμιζες ότι η πρόσφυση θα μπορούσε να είναι καλή, δεν υπήρχε καθόλου.

"Πέρυσι είχα δυσκολία.

"Σίγουρα, ήταν ένας από τους αγώνες, οι οποίοι πραγματικά δεν ήταν οι καλύτεροί μου.

"Οι δοκιμές του 2020 πριν τον αγώνα ήταν πραγματικά σημαντικές και είχαμε καλές δοκιμές, αλλά τώρα πρέπει να διαβεβαιωθούμε ότι είμαστε σε καλή θέση και ότι έχουμε καλύτερη αίσθηση με το αυτοκίνητο σε σχέση με πέρυσι.

"Αν το κάνουμε αυτό, θα είναι καλό.

"Έμαθα πολλά στην Τουρκία σχετικά με την οδήγηση σε αυτές τις ταχύτητες και έμαθα πολλά σχετικά με τα ελαστικά.

"Αλλά πρέπει να έχω περισσότερη αίσθηση και να είμαι σε θέση να δουλέψω καλύτερα με τις σημειώσεις σε μέρη, όπως η Σαρδηνία.

"Δεν έχω οδηγήσει σε τόσους πολλούς αγώνες, όπως αυτοί της Τουρκίας και της Σαρδηνίας, πέρασα περισσότερη ώρα σε γρηγορότερους δρόμους, οπότε τώρα πρέπει να κατανοήσω πώς το αυτοκίνητο δουλεύει σε μικρότερους, αργότερους δρόμους.

"Πέρυσι στη Σαρδηνία ήταν η πρώτη μου φορά και είναι δύσκολο όταν βρίσκεις δύσκολα σημεία, τα οποία όλοι φαίνεται να γνωρίζουν".

Post a Comment

Previous Post Next Post