Δεν παραιτείται από τη μάχη για την κατάκτηση του έβδομου τίτλου του ο Ogier



O Sebastien Ogier θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν όσον έχει ακόμα τις μαθηματικές πιθανότητες να κατακτήσει τον έβδομο τίτλο της καριέρας του.

Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρισκόταν στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών πριν την έναρξη του Rally Τουρκίας, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα αυτού έπεσε στη δεύτερη θέση και βρίσκεται πλέον 18 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Elfyn Evans.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως στον εν προκειμένω αγώνα ο Ogier δεν πήρε κανέναν βαθμού, αφού έπρεπε να εγκαταλείψει μετά από μηχανικό πρόβλημα του Toyota Yaris WRC.

"Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου δε γνωρίζουμε πολλά για το μέλλον -όλα είναι αβέβαια", δήλωσε ο Ogier.

"Αλλά αν κάνουμε τους δύο αγώνες, όπως έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής, τότε υπάρχουν ακόμα 60 βαθμοί να πάρουμε, οπότε όλα είναι ακόμα πιθανά, και όσο υπάρχει μαθηματική πιθανότητα να νικήσουμε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

"Πιστεύω πως μέχρι στιγμής κάνουμε τη δουλειά -δεν είχαμε κάποιο πραγματικό μείζον λάθος αυτή τη σεζόν, και θα κάνουμε απολύτως αυτό που πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε στον ανταγωνισμό για τον τίτλο.

"Πιστεύω πως στην Τουρκία είχαμε καλή ταχύτητα και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε για να φύγουμε από εκεί με πολύ καλούς βαθμούς για το πρωτάθλημα, αλλά δε λειτούργησε.

"Το κίνητρο δεν είναι απολύτως το πρόβλημα -φυσικά είναι μια παράμετρος που εξελίσσεται μέσα στα χρόνια, και δεν είναι το ίδιο όταν παλεύεις για τον πρώτο τίτλο και όταν παλεύεις για τον έβδομο, αλλά δεν έχω κάποιο θέμα με το κίνητρο".

Post a Comment

Previous Post Next Post