Επιστροφή στις δοκιμές για την M-Sport ενόψει του Ypres Rally



Ο Μalcolm Wilson γνωστοποίησε πως οι οδηγοί της M-Sport Ford θα πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά μετά το lockdown δοκιμές για τον αγώνα του Βελγίου.

Συγκεκριμένα, οι Esapekka Lappi και Teemu Suninen θα βρεθούν στο Βέλγιο για διήμερες δοκιμές με το Ford Fiesta WRC, με σκοπό να βρουν το σωστό set-up για τον προτελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας δεν προγραμμάτισε δοκιμές για τους οδηγούς της για τους αγώνες της Σαρδηνίας και της Τουρκίας και αυτό είχε αντίκτυπο στην εμφάνιση τους, αφού δεν είχαν τις σωστές ρυθμίσεις στο αυτοκίνητό τους.

"Θα δοκιμάσουμε για τουλάχιστον δύο ημέρες εκεί", δήλωσε ο Wilson.

"Το Βέλγιο είναι κάτι καινούριο, κάπου που δεν έχουμε βρεθεί στο παρελθόν και είναι πραγματικά σημαντικό οι οδηγοί να έχουν μια καλή αίσθηση με το αυτοκίνητο και κάποιες από τις συνθήκες που θα μπορούσαμε να βιώσουμε εκεί.

"Η εμπειρία είναι πολύ σημαντική σε όλους τους αγώνες, αλλά είναι ειδικά σημαντική σε μέρη όπως το Ypres, όπου τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν τόσο δραματικά, τόσο γρήγορα".

Post a Comment

Previous Post Next Post