Χρηματικό πρόστιμο στην Hyundai Motorsport για το αυτοκίνητο του Sordo



Μετά το τέλος του αγώνα της Σαρδηνίας, οι αγωνοδίκες σε συνεργασία με την FIA επέβαλαν χρηματική ποινή στην Hyundai Motorsport για το αυτοκίνητο του Dani Sordo.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να κρατήσουν τα αυτοκίνητα της Hyundai Motorsport στο parc ferme για να κάνουν έλεγχο πάνω σε αυτά, καθώς είχαν την υποψία πως κάτι πάνω στο αυτοκίνητο του Ισπανού οδηγού ήταν παράνομο.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, το βάρος του υποπλαισίου στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του Dani Sordo βρέθηκε να είναι λιγότερο και να μη συμβαδίζει με το βάρος που έχει κανονικά κατά το ομολογκάρισμα και για το λόγο αυτό επιβλήθηκε στην ομάδα του πρόστιμο αξίας 30.000 ευρώ, με τον ίδιο να κρατάει την πρώτη θέση.

Μάλιστα, είναι γεγονός πως οι Toyota και M-Sport έχουν ετοιμάσει τα αυτοκίνητά τους και ήδη τα στέλνουν πίσω στα εργοστάσιά τους σε αντίθεση με την κορεάτικη ομάδα, η οποία έχει σταθμεύσει τα αυτοκίνητά της στο parc ferme και περιμένει να βγει μια απόφαση πάνω στο θέμα αυτό.

Εκτός από το αυτοκίνητο του Dani Sordo, από έλεγχο πέρασαν και τα αυτοκίνητα των Ott Tanak, Thierry Neuville και Pierre-Louis Loubet, τα οποία ακολουθούσαν τους κανονισμούς και δεν έγινε κάποια περαιτέρω ενέργεια.


Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση των αγωνοδίκων:




Post a Comment

Previous Post Next Post