Χαρούμενος ο Evans με την παραμονή του Ogier στο WRCO Elfyn Evans είναι περισσότερο από χαρούμενος με την παραμονή του Sebastien Ogier στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για άλλη μια χρονιά παρά το γεγονός πως αυτή τη στιγμή είναι αντίπαλοι για το φετινό τίτλο.

Ο Evans έχει προβάδισμα 14 βαθμών έναντι του Ogier στο πρωτάθλημα οδηγών, όπου στο Rally Monza θα κριθεί ποιος θα είναι τελικά ο οδηγός που θα κατακτήσει το φετινό τίτλο οδηγών.

Αξίζει να αναφερθεί πως αν ο Evans γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC για τη φετινή σεζόν, τότε θα είναι ο τρίτος οδηγός από τη Μεγάλη Βρετανία που κατακτά τίτλο στο θεσμό του WRC.

"O Sebastien είναι μια χαρά για να συνεργάζεσαι και είναι ένας τίμιος teammate", δήλωσε ο Evans.

"Έχουμε μια ομάδα, η οποία δουλεύει πραγματικά καλά μαζί και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις.

"Όλοι έχουμε την ίδια μεταχείριση και όλοι μας δουλεύουμε για να δημιουργήσουμε ένα φανταστικό αυτοκίνητο, το οποίο είναι κάτι που έχουμε αυτή τη στιγμή.

"Είμαι περισσότερο από χαρούμενος που ο Seb θα μείνει και που θα δουλέψουμε μαζί την επόμενη χρονιά".

Επίσης, ο Ουαλός οδηγός δεν ενδιαφέρεται για το γεγονός αν θα υπάρχει την επόμενη σεζόν Νο.1 οδηγός στην Toyota αν τελικά στεφθεί ο ίδιος πρωταθλητής για το 2020: "Δεν με ενδιαφέρει.

"Όπως είπα, είμαι απλά χαρούμενος να είμαι σε μια ομάδα, η οποία λειτουργεί καλά μαζί".

Τέλος, ο ίδιος αναφέρεται αν είναι δύσκολο ή όχι να αγωνίζεσαι έναντι σε έναν ομόσταβλό σου για τον τίτλο: "Είναι μια δύσκολη κατάσταση όταν παλεύεις έναντι ενός από τους στενότερους συμμάχους σου.

"Δεν έχουμε συζητήσει πολύ για την επόμενη εβδομάδα, και οι δύο είμαστε απασχολημένοι με την προετοιμασία μας.

"Θα πρέπει να υπάρξουν κάποια όρια για το πόσο μπορώ να στηριχτώ πάνω του όταν παλεύουμε για το ίδιο πρωτάθλημα".

Post a Comment

Previous Post Next Post