Οι συμμετοχές του Rally Monza 2020Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rally Monza οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 95.

Σχετικά με τις συμμετοχές του WRC, η M-Sport θα αγωνιστεί με τους Esapekka Lappi, Teemu Suninen και Gus Greensmith. Ο Takamoto Katsuta θα πλαισιώσει με το τέταρτο Toyota Yaris WRC τους Sebastien Ogier, Elfyn Evans και Kalle Rovanpera. Τέλος, η Hyundai Motorsport επέλεξε να αγωνιστεί στην Monza με τους Ott Tanak, Thierry Neuville και Dani Sordo, ενώ ιδιωτικά με το i20 Coupe WRC της 2C Competition θα συμμετάσχει ο Ole Christian Veiby.
Οι συμμετοχές για την κατηγορία WRC2 είναι μόνο τέσσερις, με τους Pontus Tidemand και Jan Kopecky να παίρνουν μέρος με το Skoda Fabia R5. Αντίπαλοί τους θα είναι οι Mads Ostberg και Adrien Fourmaux με Citroen C3 R5 και Ford Fiesta MKII R5 αντίστοιχα.
Τέλος, ο Νικόλας Παυλίδης θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στην Monza με ένα Skoda Fabia Evo R5 έχοντας ως συνοδηγό του τον Allan Harryman. Η συνεργασία των δυο τους μετράει πολλά χρόνια και μάλιστα είχαν συμμετάσχει μαζί και φέτος στο Rallye Monte Carlo με Peugeot 208 R2.

Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές για το Rally Monza:Post a Comment

Previous Post Next Post