Απογοητευμένος ο Neuville με την εγκατάλειψή του στο Rally Monza



O Thierry Neuville είναι πολύ απογοητευμένος από το συμβάν και την εγκατάλειψή του από το Rally Monza εξηγώντας τι οδήγησε στην εγκατάλειψή του.

Ο Βέλγος οδηγός αντιμετώπισε πρόβλημα με τη λειτουργία του Hyundai i20 Coupe WRC στη δεύτερη ειδική διαδρομή του αγώνα όταν χτύπησε μια αχυρόμπαλα και ο κινητήρας έσβησε και στη συνέχεια άργησε να πάρει μπροστά.

Όμως, τα προβλήματα δεν τελείωσαν εκεί για τον Neuville, ο οποίος στην SS4 ακούμπησε ένα τσιμεντένιο σικέιν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να "τραυματίσει" την μπροστινή δεξιά ανάρτηση.

Παρά το γεγονός πως συνέχισε να κινείται μέσα σε αυτήν την ειδική διαδρομή, στο πέρασμά του από νερά, ο κινητήρας του αυτοκινήτου του πήρε νερά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγάζει καπνούς από το καπό και στη συνέχεια να εγκαταλείψει την όποια προσπάθεια έκανε για το πρωτάθλημα οδηγών.

"Είμαι απογοητευμένος για ολόκληρη την ομάδα, τους απογοήτευσα", δήλωσε ο Neuville στο DirtFish την Παρασκευή.

"Προσπάθησα να βάλω τα δυνατά μου, αλλά δυστυχώς δε λειτούργησε.

"Στην αρχή, χτύπησα ένα σικέιν με το μπροστινό δεξί ελαστικό και προφανώς κάναμε ζημιά στην ανάρτηση.

"Το αυτοκίνητο μπορούσε ακόμα να το οδηγήσεις, επειδή το σύστημα διεύθυνσης ήταν ακόμα εντάξει, καθώς και η ζάντα και το ελαστικό, αλλά θα χάναμε 20-25 δευτερόλεπτα στην ειδική διαδρομή.

"Προσπαθούσαμε να επιστρέψουμε με τον καλύτερο ρυθμό που θα μπορούσαμε, αλλά δυστυχώς στο watersplash ο κινητήρας πήρε νερό, και ο κινητήρας σταμάτησε και δεν ήμασταν σε θέση να ξεκινήσουμε ξανά".

Post a Comment

Previous Post Next Post