Έναρξη δοκιμών για Hyundai και Toyota με τα ελαστικά του 2021


Οι Hyundai Motorsport και Toyota Gazoo Racing WRT θα ξεκινήσουν δοκιμές με τα ελαστικά της Pirelli για το 2021 στη Γαλλία αυτή την εβδομάδα.

Οι δύο ομάδες θα φύγουν από την Monza και θα πάνε κατευθείαν στις γαλλικές Άλπεις και συγκεκριμένα στην πόλη Gap, με σκοπό να αρχίσουν προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του DirtFish, οι Thierry Neuville και Ott Tanak θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι του Hyundai i20 Coupe WRC την Τετάρτη, ενώ οι οδηγοί της Toyota αναμένεται να αρχίσουν τις δοκιμές την Παρασκευή.

Τέλος, η M-Sport θα αρχίζει να ξεκινάει δοκιμές με τα νέα ελαστικά όταν ανακοινώσει το line-up της για την ερχόμενη σεζόν, οπότε θα αναβάλει τις δοκιμές της προς το παρόν.

"Λογιστικά, αυτό κάνει νόημα όταν αναλογίζεσαι πόσο κοντά στην Monza είναι η Gap", ανέφερε μια πηγή στο DirtFish.

"Φυσικά, είναι περίπλοκο για κάποιες από τις ομάδες, επειδή δεν μπορείς να έχεις κάποιους ανθρώπους αναμειγμένους με κάποιους άλλους που ήταν σε καραντίνα, οπότε κάποια μέλη από τις ομάδες πρέπει να επιστρέψουν σπίτι για να κάνουν καραντίνα και κάποια μέλη των ομάδων που είναι για τις δοκιμές πρέπει να έρθουν στην θέση τους.

"Το σχέδιο για την Pirelli είναι να είναι κοντά και να είναι έτοιμη για αυτήν την εβδομάδα ενώ οι ομάδες δοκιμάζουν τα ελαστικά για πρώτη φορά".

Post a Comment

Previous Post Next Post