Κινητήρια δύναμη για την M-Sport Ford η εμφάνιση της στο Rally Monza, σύμφωνα με τον Millener



Ο αγωνιστικός διευθυντής της M-Sport Ford, Richard Millener, φεύγει με ανάμεικτα συναισθήματα από το Rally Monza εστιάζοντας, ωστόσο, στα θετικά στοιχεία του αγώνα.

Παρά το γεγονός πως ο Teemu Suninen αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Παρασκευή λόγω μηχανικού προβλήματος στον κινητήρα του αυτοκινήτου του και ο Greensmith είχε έξοδο το Σάββατο, ο Esapekka Lappi βρισκόταν στην κορυφή της γενικής κατάταξης μετά το τέλος του πρώτου σκέλους της δεύτερης ημέρας του αγώνα και τελικά κατέκτησε την τέταρτη θέση.

"Είχαμε το ρυθμό να νικήσουμε τον αγώνα και στην κατηγορία WRC2 την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε υπάρχει μια απογοήτευση", δήλωσε ο Millener.

"Αλλά ακόμα μπορούμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση από αυτή την εμφάνιση και όλοι μπορούν να είναι πραγματικά περήφανοι από αυτά που πετύχαμε ειδικά στους τελευταίους δύο αγώνες.

"Δεν είναι μυστικό ότι αυτή ήταν μια σκληρή χρονιά για την M-Sport και δεν είμαστε στην ίδια θέση με τις άλλες ομάδες, οπότε το να ηγείσαι δύο αγώνες στη σειρά είναι κάτι εντυπωσιακό.

"Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην FIA, στο WRC promoter και στους διοργανωτές των αγώνων, οι οποίοι δούλεψαν ακούραστα για να εξασφαλίσουν ότι θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με επτά αγώνες.

"Κάθε αγώνας ήταν συναρπαστικός να βλέπεις και προσωπικά απήλαυσα να παρακολουθώ τη δράση να εκτυλίσσεται".

Post a Comment

Previous Post Next Post