Οι πρώτες δηλώσεις του Adamo μετά την κατάκτηση του τίτλου κατασκευαστών



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της δουλειάς του με το προσωπικό της κορεάτικης ομάδας όντας υπερήφανος για τους ανθρώπους του.

Η κορεάτικη ομάδα κατέκτησε το δεύτερο σερί τίτλο της στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και κατάφερε να επικρατήσει έναντι της κύριας αντιπάλου της, Toyota, για μόλις πέντε βαθμούς.

"Όταν κερδίζεις έναν παγκόσμιο τίτλο, είναι πάντα μια ξεχωριστή στιγμή", δήλωσε ο Adamo.

"Οι άνθρωποί μου έχουν κάνει φανταστική δουλειά.

"Επιτρέπω στον εαυτό μου να είμαι υπερήφανος για τους ανθρώπους μου.

"Το συναίσθημά μου πραγματικά ξεφεύγει από εμένα, ακόμα και αν τώρα μιλάω με δυσκολία.

"Ίσως απλά πρέπει να κλειστώ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, να κλάψω για 10 λεπτά και να βγάλω τα πάντα από μέσα μου, επειδή είμαι ένας συναισθηματικός άνθρωπος και έχω τόσα πολλά συναισθήματα που γυρνάνε μέσα στο μυαλό μου.

"Σκέφτηκα ότι ως υπεύθυνος θα έπρεπε να κάνω περισσότερα από τους υπολοίπους, επειδή σκέφτηκα ότι βασικά σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις οι άνθρωποι χρειάζονται κάποιον που να τους ηγείται.

"Ακόμα κι αν ήμουν αβέβαιος κάποιες φορές, πάντα έπρεπε να είμαι ευθύς και ξεκάθαρος, να δίνω την εντύπωση πως όλα ήταν υπό έλεγχο, ακόμα κι αν δεν ήταν κάποιες φορές.

"Δε μπορώ να μετρήσω τον αριθμό των νυχτών που δεν κοιμόμουν, αλλά την ημέρα έπρεπε να είμαι πάντα ξεκάθαρος με τις εξελίξεις, πάντα με κάποιες εντολές, επειδή αν οι άνθρωποι με έβλεπαν με αυτά που σκέφτομαι, θα μπορούσα να είχα χάσει τον έλεγχο της κατάστασης.

"Η πίεση ήταν υψηλή και πάντα έπρεπε να έχω απαντήσεις, άμεσες απαντήσεις, ξεκάθαρες εντολές, ακόμα κι αν δεν είχα.

"Αυτό είναι κάτι που καταναλώνει αρκετή ενέργεια".

Post a Comment

Previous Post Next Post