Πιθανή η παραμονή του Ostberg στο WRC2 και το 2021



Ο Mads Ostberg σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραμείνει για άλλη μια χρονιά στην κατηγορία WRC με την PH Sport και την Citroen Racing, με σκοπό να ολοκληρώσει την εξέλιξη του Citroen C3 R5.

Η γαλλική εταιρεία έχει εμπιστευθεί την εξέλιξη του R5 αυτοκινήτου της στα χέρια του Ostberg, ο οποίος φέτος κατάφερε να γίνει Πρωταθλητής του WRC2 με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

"Εξετάζουμε κάποιες διαφορετικές επιλογές για την επόμενη χρονιά, αλλά θα ήταν ωραίο να τελειώσουμε τη δουλειά και να αγωνιστούμε με το αυτοκίνητο που εξελίσσαμε αυτή τη χρονιά", δήλωσε ο Ostberg.

"Και, φυσικά, θα ήταν ωραίο να έχουμε ένα αυτοκίνητο που να ταιριάζει σε μένα τέλεια και το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω μέχρι στιγμής.

"Θέλω να επιστρέψω στο Rally1, εκεί που είναι η κύρια δράση και υπάρχουν κάποια χαλαρά κομμάτια που πρέπει να τακτοποιήσουμε σε αυτό το τμήμα.

"Πιστεύω πως η στρατηγική αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε εδώ την επόμενη χρονιά και να περιμένουμε για τους νέους κανονισμούς να γίνουν.

"Δε γνωρίζουμε ακόμα τι θα συμβεί με αυτούς.

"Ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε και τον επόμενο χρόνο να είμαστε στους αγώνες και να αγωνιζόμαστε και να είμαστε εκεί όταν οι νέοι κανονισμοί θα έρθουν".

Post a Comment

Previous Post Next Post