Επίσημο: Στην Hyundai οι Sordo και Breen για το 2021



Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το ine-up της για την επόμενη σεζόν, με τους Dani Sordo και Craig Breen να μοιράζονται το τρίτο αυτοκίνητο της ομάδας για το 2021.

Η κορεάτικη ομάδα είχε εξασφαλίσει δύο οδηγούς μόνο για την ερχόμενη σεζόν, οι οποίοι ήταν οι Thierry Neuville και Ott Tanak. Οι δύο οδηγοί αυτοί είχαν συμβόλαια με την Hyundai, τα οποία λήγουν στα τέλη του 2021.

Ωστόσο, με ερωτηματικό παρέμενε ποιοι οδηγοί θα πλαισιώσουν τους Neuville και Tanak, με τα επικρατέστερα ονόματα να είναι αυτά των Breen και Sordo.

Ο Ιρλανδός οδηγός συμμετείχε φέτος σε δύο αγώνες για λογαριασμό της Hyundai, ενώ μάλιστα συμμετείχε με i20 R5 σε αγώνα του ERC και έκανε δοκιμές με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για να το εξελίξει.

Όσον αφορά τον Sordo, εκείνος βρίσκεται στο δυναμικό της Hyundai από το 2014 και έχει πετύχει δύο νίκες και πολλά βάθρα χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του για το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως ο Andrea Adamo είχε δηλώσει πως οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν λίγο πριν το Μόντε Κάρλο, αλλά τελικά τα επίσημα ήρθαν νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Post a Comment

Previous Post Next Post