Rally Monza - 1η Μέρα: Οριακά μπροστά ο Ogier, έξοδος του Katsuta [+φωτο]



Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας του Rally Monza, o Sebastien Ogier προηγείται των άλλων οδηγών, με τους Thierry Neuville και Ott Tanak να ακολουθούν.

Ο Sebastien Ogier έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

Πίσω του βρίσκεται ο Thierry Neuville, ο οποίος απέχει από την πρώτη θέση μόλις πέντε δέκατα του δευτερολέπτου.

Την τριάδα συμπληρώνει ο Ott Tanak, ο οποίος απέχει από τον ομόσταβλό του μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Elfyn Evans, ο οποίος είχε τη στιγμή του στην SS1 και έχασε λίγα δευτερόλεπτα σε σχέση με τους αντιπάλους του.

Πέμπτος είναι ο Kalle Rovanpera, ο οποίος άφησε πίσω του τους Esapekka Lappi και Dani Sordo για επτά δέκατα του δευτερολέπτου.

Οι δύο τους σημείωσαν τον ίδιο χρόνο στην SS1, με τον EP να είναι γρηγορότερος του Sordo για χιλιοστά του δευτερολέπτου και για το λόγο αυτό ο EP βρίσκεται στην έκτη θέση και ο Sordo στην έβδομη.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Gus Greensmith, Jari Huttunen από το WRC3 και Teemu Suninen.

Εκτός δεκάδας βρίσκεται ο Ole Christian Veiby, ο οποίος συμμετέχει ιδιωτικά με το Hyundai i20 Coupe WRC της 2C Competition.

O Takamoto Katsuta δεν κατάφερε να τερματίσει στην SS1, καθώς πήγε ευθεία σε μια στροφή και χτύπησε το αυτοκίνητό του σε μια μπαριέρα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να ξαναμπεί μέσα στηνπίστα για ολοκληρώσει την προσπάθειά του, αλλά συνέχισε να βρίσκεται εκτός πίστας στο γρασίδι και τελικά χτύπησε σε τοίχο. Φαίνεται πως ο Ιάπωνας οδηγός "τραυμάτισε" το σύστημα διεύθυνσης του Yaris WRC και ήταν αδύνατον να συνεχίσει.




Δείτε παρακάτω τους χρόνους μετά την SS1 και τη γενική κατάταξη: 




Post a Comment

Previous Post Next Post