Rally Monza - 2η Μέρα - 1o Loop: Πέρασε μπροστά ο Lappi, προβλήματα για Greensmith και Suninen


Μετά το τέλος του πρώτου σκέλους της δεύτερης ημέρας, ο Esapekka Lappi βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης, με τους Dani Sordo και Andreas Mikkelsen να ακολουθούν.

Ο Esapekka Lappi έκλεψε την πρώτη θέση από τον Dani Sordo μετά το τέλος της τρίτης ειδικής διαδρομής και ήταν ο μοναδικός οδηγός που χρησιμοποίησε ελαστικά χιονιού εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους οδηγούς, οι οποίοι επέλεξαν τα βρόχινα ελαστικά.

Ο Sordo απέχει από την πρώτη θέση 3,3 δευτερόλεπτα και έχει αφήσει κατά πολύ πίσω του τον Andreas Mikkelsen από το WRC3, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Ο Sebastien Ogier είναι τέταρτος και ακούμπησε μια αχυρόμπαλα στην SS2 με το αριστερό μέρος του αυτοκινήτου του, ενώ στην επόμενη ειδική διαδρομή δεν είχε ορατότητα, αφού είχε θολώσει το παρμπρίζ.

Στην πέμπτη θέση είναι ο Ott Tanak, του οποίου η πόρτα άνοιγε συνεχώς κατά τη διάρκεια της SS2, ενώ στην SS3 ακούμπησε μια αχυρόμπαλα σε μια διασταύρωση με το αριστερό μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του.

Πίσω του είναι ο Elfyn Evans για 2,9 δευτερόλεπτα.

Στην έβδομη θέση έπεσε ο Kalle Rovanpera, ο οποίος έχασε χρόνο στην SS3 και δεν ήξερε το λόγο για τον οποίο ο χρόνος του δεν ήταν καλός.

Τη δεκάδα κλείνουν οι Adrien Fourmaux από το WRC2, Thierry Neuville και Ole Christian Veiby.

Στην ένατη θέση ανέβηκε ο Neuville, ο οποίος βρισκόταν εκτός δεκάδας μετά το τέλος της SS2, αφού ο κινητήρας του αυτοκινήτου του δεν μπορούσε να εκκινήσει μετά την επαφή που είχε με μια αχυρόμπαλα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει 22 δευτερόλεπτα.

Ο Suninen είναι εκτός δεκάδας και αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα του Fiesta WRC μετά το δεύτερο split της SS2, αφού δεν είχε μεγάλη ιπποδύναμη, με τον ίδιο να δηλώνει πως ο κινητήρας του ίσως λειτουργεί με δύο ή τρεις κυλίνδρους.

Εκτός δεκάδας είναι ο Takamoto Katsuta, ο οποίος εκκίνησε κανονικά σήμερα μετά την εγκατάλειψη που είχε χθες.

O Gus Greensmith αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στην τρίτη ειδική διαδρομή του αγώνα, καθώς έκανε ζημιά στη δεξιά μπροστινή ανάρτηση του Ford Fiesta WRC και δεν μπορούσε να συνεχίσει.




Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS3: 








Post a Comment

Previous Post Next Post