Συγχαίρει δημόσια ο Ogier τον Makinen για τη συνεισφορά του στην Toyota



O Sebastien Ogier δίνει τα συγχαρητήριά του στον Tommi Makinen για τα όσα έκανε για την Toyota τα τελευταία χρόνια.

Ο Makinen ανέλαβε χρέη αγωνιστικού διευθυντή για λογαριασμό της Toyota το 2016 και μετά το τέλος του 2020 θα πάψει να παίρνει αποφάσεις για την ιαπωνική ομάδα, αφού πλέον θα αναλάβει τα ηνία η Toyota Europe.

Όσο ήταν ο Tommi Makinen αγωνιστικός διευθυντής της Toyota, η ομάδα κατέκτησε ένα τίτλο στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και δύο στο πρωτάθλημα οδηγών.

"Ειλικρινά ο χρόνος μας μαζί ήταν μικρότερος από αυτόν που θα θέλαμε, αλλά ο λίγος χρόνος που είχαμε μαζί, εννοώ πως προφανώς έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το άθλημα και είναι πάντα ενδιαφέρον να μοιραζόμαστε κάποια πράγματα μαζί, κάποιες ιδέες μαζί", δήλωσε ο Ogier.

"Είναι ακόμα παθιασμένος και πιστεύω πως σπαταλά επίσης πολλή ενέργεια στην ομάδα.

"Πιστεύω πως μπορεί να έχει μεγάλα συγχαρητήρια για το επίτευγμα.

"Νίκησαν ήδη τον τίτλο πέρυσι, έναν ακόμα αυτή τη σεζόν.

"Εντάξει, αυτή τη σεζόν δεν είμαστε πρωταθλητές των κατασκευαστών, αλλά νιώθω πως είμαστε κάπως πρωταθλητές στους κατασκευαστές, επειδή έχουμε 1-2 των οδηγών της Toyota στη γενική κατάταξη, οπότε για μένα είναι ακόμα λίγο περίεργο που δεν είμαστε πρωταθλητές στους κατασκευαστές, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία.

"Tommi, θα μου άρεσε να συνέχιζε επίσης μαζί μας, αλλά είμαι σίγουρος πως επίσης θέλει ίσως να κάνει διαφορετικά πράγματα και είμαι σίγουρος πως επίσης θα μείνει αναμιγμένος κάπως και μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον ξανά".

Post a Comment

Previous Post Next Post